Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Başkanlığı'nda, Trakya Kalkınma Ajansı, Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Edirne'de düzenlendi. 

Tekirdağ 31.01.2019 13:51:00 0
Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısında bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından Genel Sekreter Mahmut Şahin tarafından gündem okundu. 2018 yılı faaliyet raporu görüşülerek yayınlanmasına yönelik karar alındı. Genel Sekreter’in 2019 yılında mal ve hizmet alımlarındaki yetki sınırları belirlendi. Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Edirne’de bir restoranda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, Kırklareli Valisi Osman Bilgin,  Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10