"Bir Nefes de Siz Olun"

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) tarafından, Çorlu Kaymakamlığı'nın desteği ile, Çorlu Devlet Hastanesi'ne 5 adet solunum cihazı alınabilmesi için "Bir Nefes de Siz Olun"

Çorlu 1.02.2019 11:58:00 0

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) tarafından, Çorlu Devlet Hastanesi’ne 5 adet solunum cihazı alınabilmesi için “Bir Nefes de Siz Olun” kampanyası başlatıldı. Çorlu Kaymakamlığı’nın desteği ile yapılan kampanya kapsamında Çorlu Devlet Hastanesi’ne Trakya Bölgesi’nde vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışmaların aksamaması ve ihtiyaçların acilen giderilmesi amaçlanıyor.  

 

KATILIM YOĞUNDU

 

Kampanya kapsamında yapılan toplantıya ; Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, ÇESAV Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Lütfi Çağatay Onar ve yönetimi ile basın mensupları katıldı.

 

“ÇOK HIZLI BİR BÜYÜME TRENDİ GÖSTERİYOR”

 

Toplantıda yaptığı konuşmada Çorlu Devlet Hastanesi’nin, Trakya Bölgesi’nde nitelikli sağlık hizmetleri yönünden çok hızlı bir büyüme trendi gösterdiğini kaydeden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “Hastanemize müracaat eden bölgemiz hastaları ve hasta yakınlarının taleplerini en iyi şekilde karşılamanın azim ve gayreti içerisindedir” dedi.

 

KAMPANYA BAŞLATILDI

 

Hastanenin 2018 yılı toplam poliklinik hasta sayısının 1 milyon 589 bin olduğunu dile getiren Kaymakam Sarılı, “Anjiyo ve KVC gibi ileri tetkik gerektiren teşhis ve tedaviler başarı ile gerçekleştirilmektedir. Hastane başhekimimiz ve hastane yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde özellikle yoğun bakım ünitelerinde solunum cihazına ihtiyaç olduğu tespit edilmiştir. Solunum cihazına (ventilatör) ihtiyacı olan hastalarımızın hastanemizden daha iyi hizmet almalarını teminen beş adet solunum cihazının kazandırılmasının gereklilik arz ettiği görülmektedir. Bu kapsamda Çorlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitelerinde özellikle solunum cihazına ihtiyaç duyan hastalarımızın beklentilerinin karşılanması için Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) aracılığıyla beş adet solunum cihazı alınması çalışması başlatılmıştır” dedi.

 

KAYMAKAM SARILI DESTEK İSTEDİ

 

 Çorlu Devlet Hastanesi’ne solunum cihazı kazandırılmasına yönelik bölgedeki kurum kuruluş sivil toplum örgütleri, esnaf, sanayici, iş insanları ve hayırsever vatandaşların yardımlarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Kaymakam Sarılı, “Yardımseverlerin isimleri veya ticaret unvanları hastane başhekimliği koridorunda halkımızın görebileceği alanda panoda şükranla anılacak. Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın başlatmış olduğu kampanya Kaymakamlığımızca uygun görülmüş olup, hesap numaralarına destek olmak isteyen vatandaşlar bağışta bulunabilecek. Elden para alınmayacaktır, tüm yardımlar hesap numarasına yatırılacaktır. Çorlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitelerinde solunum cihazına (ventilatör) ihtiyacı olması bakımından kampanya başlatılmıştır. Hastalarımızın daha iyi hizmet almalarını teminen en az beş adet solunum cihazının kazandırılmasına yönelik bölgemizde kurum kuruluş, hayırsever toplum örgütleri esnaf sanayici iş adamların, hayırsever vatandaşlarımıza ve halkımıza duyuru yapılmak suretiyle 1 Şubat 29 Mart 2019 tarihleri arasında ‘Bir Nefes de Siz Olun’ yardım kampanyası başlatıldı.”dedi.

 

YARDIM KAMPANYASI HESAP NUMARALARI

 

1 Şubat-29 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan yardım kampanyası banka hesap numaraları; Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı 00158007285980255, Vakıfbank Emlak Kent Şubesi 00158007287041414

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10