Meclis ilk oturumu tamamladı

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat k ayı meclis toplantısının ilk oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında bugün gerçekleştirildi. 5 gündemin görüşüldüğü

Çerkezköy 1.02.2019 17:15:00 0
Meclis ilk oturumu tamamladı

Çerkezköy Belediye meclisi Şubat ayı meclis toplantısını bugün saat 15.00’de gerçekleştirdi. Toplantıya mazeret bildiren Ali Çalışkan ve Mustafa Çiftçi katılmadı.

 

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

 

Gündemin ilk maddesinde Çerkezköy ilçe sınırları içerisinde muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının görüşüldü. Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisinde muhtelif parsellerde yer alan 4 adet hissenin satışının İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na oybirliğiyle havale edilmesinin ardından bir sonraki gündem maddesinde Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ nün memur dolu kadro değişikliği cetvelinde 6 adet kadroda derece değişikliği yapılması görüşüldü. Bu gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise TREDAŞ Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin imar planı tadilatı hakkındaki yazıları görüşüldü ve bu maddede yapılan oylama ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na  oybirliğiyle havale edildi.

 

“MAKUL BİR ÜCRET ARTIŞI OLMALI”

 

Gündemin bir diğer maddesinde Çerkezköy Kaymakamlığı Fezvipaşa Mahallesi Aile Sağlığı merkezinin kira ücretleri hakkındaki talebi görüşüldü. Gündem maddesi hakkında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Kira ücretlerinin Kapaklı ve Çorlu’dan çok düşük olduğunu biliyoruz. Bu konuda uzun süredir artışta yapılmadı. Bu konuda makul bir ücret artışının yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi. İlgili gündem maddesi de görüşülmek üzere Tarife Komisyona havale edildi. Gündemin son maddesinde ise Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin yer tahsisi talebi görüşülürken, ilgili gündem maddesi de oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

İKİNCİ OTURUM SALI GÜNÜ

 

Çerkezköy Belediye Meclisi 5 Şubat Salı günü saat 15.00’de komisyonlara havale edilen konuları görüşmek üzere ikinci oturumda yeniden toplanacak.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10