Akgün, güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren  Mevcut Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün yeniden güven oyu alarak üçün

Çerkezköy 3.02.2019 15:16:00 0
 Akgün, güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Türkiye Muhtarlar Derneği Kurucu Başkanı Şükrü Dumanlar’ın da hazır bulunduğu kongrede Çerkezköy ve Kapaklı’nın mahalle muhtarları tam kadro ile katılım sağladı.

 

RAPORLAR OYLAMAYA SUNULDU

 

Kongre, divan başkanlığına Ercan Naz, katip üyeliklere Seçkin Dilsiz ve Muhtu Timur getirilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporları ve tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu. Tüm raporlar oybirliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.  Raporların karara bağlanmasının ardında yönetim kurulu, denetim kurulu ve üst kurul üyesinin seçimi açık oy tasnifi ile oya sunuldu. Tek aday ve tek liste ile seçime giren Mevcut Başkan Tahsin Akgün ve listesi  tüm üyelerin oyunu alarak yeniden TMD Çerkezköy Şube Başkanı seçildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yapılan seçim sonunda kısa bir konuşma yapan Tahsin Akgün, “İki dönemdir birlik ve beraberlik içinde sürdürdüğüm dernek başkanlığı görevimi üçüncü dönemimde de aynı kararlılık içinde sizlerle birlikte devam edeceğim. Yeniden güvenoyu vererek beni ve yönetim kurulumuzu göreve getirdiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin Çerkezköyümüze, Kapaklımıza ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum” dedi. Ardından konuşan Dernek Kurucu Başkanı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi eski muhtarı Şükrü Dumanlar da yeniden başkanlığa seçilen Tahsin Akgün ve yönetimine başarılar diledi.

 

TAHSİN AKGÜN 3. KEZ TMD BAŞKANI SEÇİLDİ

 

Yapılan kongre sonunda 3. kez Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi başkanı seçilen Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ün başkanlığındaki dernek yönetim kurulu asil üyeliklerine, “ Mutlu Timur, İrfan Akem, Mehmet Çetin, Turhan Ersöz, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Ahmet Milli ve İlhami Sarey seçildi. Denetim kuruluna ise, denetim kurulu başkanlığına Seçkin Dilsiz, denetim kurulu üyeliklerine de Şaban Bilgin ve Özcan Cengiz seçildi. Üst Kurul Delegesi olarak da Tahsin Akgün seçildi. Yapılan seçimin ardından yeniden başkanlığa seçilen Tahsin Akgün ve ekibi kongreye katılan dernek üyeleriyle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10