Başkan Albayrak, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene, Kapaklı, Saray ve Çorlu'daki vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tara

Tekirdağ 3.02.2019 15:21:00 0
Başkan Albayrak, seçim çalışmalarını sürdürüyor

İlk olarak Ergene’ye bağlı Esenler Mahallesi'ni Esenler Mahallesi'ni ziyaret Bakan Albayrak, vatandaşlarla bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımları hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Albayrak, Esenler Mahallesi ile Kırkgöz Mahallesi arasında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan beton asfalt çalışmalarını da inceledi.

 

 

 

 

BEZ TORBA DAĞITTI

 

Başkan Albayrak’ın ikinci durağı Kapaklı’ya bağlı Karlı Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, onların talep ve önerilerini dinledi.  Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin ikinci döneminde de hizmet ve yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Albayrak, Saray’a giderek Çayla Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.  ziyarette Başkan Albayrak vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan uzun ömürlü, çevre dostu ve sağlıklı bez çantaları hediye etti.

 

HER ŞEY GÜZEL KENTİMİZ İÇİN

 

Saray ilçe merkezinde bulunan ve yapımı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vize Caddesi'ne giden Başkan Albayrak, burada incelemelerde bulundu. Yol yapım çalışmalarının ihtiyaçlar doğrultusunda aralıksız bir şekilde devam edeceğini söyleyen Başkan Albayrak, "Kentimiz ve vatandaşlarımız için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. İkinci hizmet dönemimizde tarla yollarımız bile asfalt olacak. Her şey güzel kentimiz için" dedi.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Saray’a bağlı Küçükyoncalı Mahallesi'ni de ziyaret eden Başkan Albayrak, burada bulunan Kültür Evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, talep ve sıkıntılarını dinledi. Küçükyoncalı ve Büyükyoncalı arasında bulunan bağlantı yoldaki beton asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak, yapılan hizmetin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

ÇALIŞMALARA ARA VERİLMEDEN DEVAM EDİLECEK

 

Saray’ın ardından Çorlu’ya bağlı Önerler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Albayrak,  kendilerine devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çorlu, Önerler Mahallesi arasında tamamlanan silindirle sıkıştırılmış beton asfalt çalışmasını da inceleyerek, çalışmalara ara verilmeden devam edileceğini söyledi.

 

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

 

Çorlu Sinoplular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına da katılan Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla görüştü ve kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10