Kırklareli evinde kayıp

Spor Toto 2.Ligde Kırklarelispor evinde konuk etti Pendikspor'a üç golle mağlup olarak taraftarını üzdü.

3.02.2019 17:03:00 0
Kırklareli evinde kayıp

Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Kırklarelispor Nuh, Mert Sinan, Emre, Denis, Yüksel, Caner, Müslüm, İlter, Davut, İbrahim, Ahmethan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Pendikspor ise Batuhan, Ömer Can, Gökhan, Ozan, Mehmet, Erdem, Mehmet, Mahmut Caner, Oktay, Erdinç, Fatih kadrosu ile çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan ev sahibi ekip Kırklarelispor ilk dakikalarda atak bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği golü bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan konuk ekip Pendikspor karşılaşmanın 35’inci dakikasında Oktay Balcı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan Kırklarelispor karşısında rahat bir futbol ortaya koyan konuk ekip 43’üncü dakikada Ozan Papaker ile farkı ikiye çıkardı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi konuk ekip Pendikspor’un iki gollü üstünlüğü ile sona ererken, ikinci devresinin ilerleyen bölümlerinde Kırklarelispor’da Müslüm kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. On kişi kalan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren konuk ekip 90’uncu dakikada Mehmet Alaeddinoğlu ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10