Mahalle evi ile dostluğu,üretmeyi öğrendik

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Altay ile kursiyerleri makamında ağırladı. Veliköy Mahalle Evi'ne yaptığı katkılar için Başkan

Çerkezköy 5.02.2019 14:34:00 0
Mahalle evi ile dostluğu,üretmeyi öğrendik

Çerkezköy Belediye Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Altay ile kursiyerler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

“HEPİMİZ İÇ İÇE OLDUK”

 

Veliköy Mahalle Evi’nin Veliköylü kadınların hayatını değiştirdiğini belirten kursiyerler, “Eskiden sadece evde temizlik yapıyorduk, bulaşık yıkıyorduk. Birkaç komşumuzu tanıyorduk. Açtığınız mahalle Evi sayesinde kendimizi özel ve farklı hissediyoruz. Açılan mahalle Evi ile birlikte paylaşmayı, dostluğu, arkadaşlığı, üretmeyi öğrendik. Hepimiz iç içe olduk” dediler.

 

İLKİNİ VELİKÖY’DE AÇTIK

 

İlk Mahalle Evi’ni Veliköy’de açtıklarını kaydeden Başkan Akay, “Mahalle Evimizi sizler doldurdunuz, oraya hayat verdiniz. Veliköy’ün ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerimizde Mahalle Evlerimizi açtık ve şuan binlerce ev hanımı bu kurslara katılıyor” dedi.

 

ALTYAPI TAMAMLANACAK

 

Veliköy’de modern ve şık bir Kapalı Düğün Salonu yapıldığını, yeni bir park ve spor alanının tamamlanma aşamasında olduğunu, Piknik ve Mesire Alanı’nın da bitmek üzere olduğunu belirten Başkan Akay, önümüzdeki dönem Veliköy’de altyapı çalışmasının yapılıp kanalizasyon hatlarının kolektör hattı ile arıtmaya bağlanacağını, Çorlu Deresi’nin ıslahının da DSİ tarafından yapılması ile birlikte Veliköy Mahallesi’nin koku sorununun ortadan kalkacağını ifade etti.

 

RÖLYEF ÇALIŞMASI HEDİYE ETTİLER

 

Ziyaret Başkan Akay’ın kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından kursiyerlerin Başkan Akay’a el emeği, göz nuru bir rölyef çalışması hediye etmesiyle son buldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10