Şubat ayı muhtarlar toplantısı Malkara'da yapıldı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince, her ay farklı bir ilçede yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantıları' bu ay Tekirdağ Valisi Aziz

Malkara 6.02.2019 17:41:00 0
Şubat ayı muhtarlar toplantısı Malkara

Malkara’da yapılan toplantıya Tekirdağ  Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

“BİZ, SİZLERE ÇOK KIYMET VERİYORUZ”

 

Toplantıda yaptığı konuşmada muhtarların idare teşkilatının en küçük biriminin başında bulunan kişiler olduğunu kaydeden Vali Yıldırım; Onun içindir ki mahallelerde sizler, bizim elimiz ayağımızsınız. Gözümüz kulağımızsınız. Bizim göremediğimizi bize gösterir, işitemediğimizi bize duyurursunuz. Elimiz olursunuz, sizler vasıtasıyla insanların ihtiyaçlarını gidermeye gayret ederiz. Onun içindir ki biz, sizlere çok kıymet veriyoruz” dedi.

 

“BAŞARILAR DİLEDİ”

 

31 Mart 2019 pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde muhtar adaylarına başarılar dileyen Vali Yıldırım, “Muhtarlık yapmış olup Muhtar adayı olmayanlara da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım’a iletti.

 

İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

 

Vali Yıldırım toplantının ardından Malkara ziyareti kapsamında Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştü. Vali Aziz Yıldırım daha sonra Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Yıldırım, Süt Üreticileri Birliği Başkanı  Osman  Turgutlugil  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştükten sonra halka satış reyonunu  gezdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10