Dönmez'in yeni partisi DSP oldu

2019 yerel seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisinden aday çıkan ve bir dönem CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Metin Dönmez 31 Mart seçimleri öncesi CHP'den Çerkezköy Belediye Başkanlığ?

Çerkezköy 11.02.2019 12:30:00 0
 Dönmez

CHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Metin Dönmez 31 Mart yerel seçimlerinde DSP’den Çerkezköy Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

 

“KAYITSIZ KALMADIM”

 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla seçmenlere seslenen Metin Dönmez “Yıllardır birlikte Çerkezköy'de mücadele ettiğimiz arkadaşlarım başta olmak üzere kentin bütün dinamiklerinden,  STK'lardan, meslek odalarından, sendikalardan, işveren örgütlerinden, tarım sektöründen çok önemli telkin ve deyim yerindeyse baskıya varan destekler geldi. Ben de bunlara kayıtsız kalamadım. Evet, Çerkezköy için birçok görevde bulundum. Bizim hizmet etme duygumuz, kentimize hizmet etme duygusu daha ağır bastı, güçlü geldi. 
Çerkezköy'ü seviyorum. Hizmet kuşağını ucundan yakalamış birisi olarak Çerkezköy'e hizmet etmek, Çerkezköy'ü daha da ileriye giden modern bir kent haline getirme, örgütümüzle birlikte çok daha yukarılara bu bayrağı taşıma isteği, doğrusu beni heyecanlandırdı. Adaylığımız için genel merkezimiz farklı yöntemlerle aday yapıyor.  Demokratik Sol Parti genel başkanı sayın Önder Aksakal öncülüğünde, İl Başkanımız sayın Mehmet Yaman ve yönetiminin ve İlçe Başkanımız Orhan Ergin ve yönetiminin görüşlerini alıp karar verecektir” dedi.

 

“HEPİMİZ BİRLİKTE ÇERKEZKÖY’ÜZ”

 

Siyasette hiçbir zaman kariyer planı yapmadığını kaydeden Dönmez “ Adaylık, öncelikle partinin inisiyatifinde gelmeli, yüksek bir talep varsa, mutabakat varsa, partinin dışına çıkıp STK'larda, odalarda böyle bir mutabakat varsa, halkta bir mutabakat varsa 'DSP iyi bir aday çıkardı, kenti iyi yönetir' mutabakatı varsa seçilirsiniz.  Bu davaya gönül vermiş biri olarak Çerkezköy’ümüz için ‘Ben yok biz varız’ ‘Hepimiz birlikte Çerkezköy’üz ‘Çerkezköy için hayallerimiz var’ sloganları ile yola çıktık. Çerkezköy’ümüzün vefakar insanlarının taleplerine sessiz kalmayarak DSP Çerkezköy İlçe Başkanımız Orhan Ergin ve sizlerin yanında adaylığımı açıklayacağım. Öncelikle Demokratik Sol Parti’ye gönül vermiş halkımla birlikte,  görev verilir ise tüm siyasi partilere gönül vermiş Çerkezköy'lü vatandaşlarımızın adayıyım. Rabbim çıkmış olduğum bu yolda ülkemize ilimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10