BBP'nin Çerkezköy adayı Bulut oldu

Yerel seçimlere sayıl günler kala Cumhur ittifakında yer alan BBP beklentilerin aksine bir çok yerde olduğu gibi Çerkezköy'de de aday çıkartıyor. Büyük Birlik Partisinin Çerkezköy adayı Eski İlÃ

Çerkezköy 11.02.2019 19:01:00 0
BBP

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut Çerkezköy Haber gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

 

“ADAYLARIMIZI TANITACAĞIZ”

 

Çarşamba günü Tekirdağ Namık Kemal Tesislerinde gerçekleştirecekleri programda Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve tüm ilçelerdeki adaylarını basın ile buluşturacaklarını kaydeden Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan “ Çerkezköy Belediye Başkan adayımız Yılmaz Bulut, Kapaklı Belediye Başkan adayımız Güzin Yıldız ve tüm adaylarımızı Çarşamba günü tanıtacağız. Tüm ilçelerimizde meclis üyelerimizi gerçekleştireceğimiz programın ardından belirleyeceğiz” dedi.

 

“KİMSE KİMSENİN OYUNA İPOTEK KOYAMAZ”

 

Demircan “ Tekirdağ üzerinden siyaset yapanlar bizleri hesaba katmadan plan yapıyorlar. 31 Mart akşamı yaptıkları plan ile kalacaklar. İttifaklarda olmuş olsa kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Şimdiden seçim meydanlarında nara atanları 1 Nisan sabahı şaka ile uyandıracağız. Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur ittifakının özüne sadık kalmamıza rağmen özünden, sözünden bir haber isimlerin oy gösterdiği Çerkezköy’de Alperenler olarak her daim her yerde boy göstereceğiz” dedi.

 

“MİKRO MİLLİYETÇİLİK YAPILIYOR”

 

30 yıla aşkın süredir Çerkezköy’de yaşadığını ve aktif siyasetin her daim içinde olduğunu kaydeden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut “ Biz birileri gibi kazanan bir çocuk, hesabı yapmadık. Yeri geldi Çerkezköy’ün adayına güvendik. Yeri geldi Tekirdağ’ın adayına inandık. Milletvekili, muhtar seçtik. Ama seçerken hiçbir zaman adayı doğduğu toprağa göre seçmedik. Çerkezköy’deki yarış dışında Tekirdağ’da Büyük Birlik Partisi dışında tüm İl ve ilçe başkanları Trakyalı başkanlardan oluşuyor. Dünyada milliyetçiliğin yükseldiği yerde Tekirdağ’da mikro milliyetçilik yapılmaktadır. Bu da parti olarak bizi rahatsız etmiştir” dedi.

 

“ÖZÜMÜZ MİLLET, SÖZÜMÜZ HİZMET”

 

“Anadolu’nun ateşini Çerkezköy’de yakacağız” diyen Bulut “ Hizmet ateşi ile Anadolu’dan gelmiş herkes gibi Tekirdağ ve ilçelerinde doğmuş insanlar bizim belediyecilik anlayışında hizmet ateşimizden faydalanacaktır. Biz bir kesime göre değil, her kesime göre siyaset yapacağız. Büyük Birlik Partisinin neferleri olarak hiçbir zaman küçük hesaplar yapıp kişi merkezli bir siyaset gütmedik. Gelecek içinde hesabımızda idealimizde, hedefimizde her daim büyüktür. Büyük Birlik Partisi Türk milletinin gönlünde merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatı ile birlikte kapanmayan bir yara olarak yer edinmiştir. Her yıl Mart gelişinde Alperenler bir kez daha kar altında can veren liderin acısını yüreğinde hissetmektedir. Yüreği sızlayan her insanın oy vermek için bir nedeni, alternatifi olduğunu bilmesini istiyoruz. Kimse kimsenin oyuna, hürriyetine ipotek koyamaz. Özümüz millet, sözümüz hizmet” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10