Kızılpınarspor nazara geldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda müthiş bir sezon geçirerek ligi lider bitiren temsilcimiz Kızılpınarspor play-off grubuna ise kötü başladı. İlk maçında Çerkezmüsellimspor ile golsüz berab

12.02.2019 14:12:00 0
Kızılpınarspor nazara geldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme play-off grubunda mücadele eden Kızılpınarspor Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlikspor’a mağlup oldu.

 

GOLLER ERKEN GELDİ

 

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ikinci dakikasında gelişen Ahimehmet Gençlikspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Gelen şok golle birlikte maça 1-0 mağlup başlayan temsilcimiz Kızılpınarspor beş dakika sonra beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Naim Pirinç düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

İlk dakikalarda gelen gollerle birlikte karşılaşmanın kalan dakikaları büyük bir heyecana sahne oldu. Temsilcimiz Kızılpınarspor organize ataklarla rakip kalede gol ararken, Ahimehmet Gençlikspor ise Kızılpınarspor’u hata yapmasını bekledi. İkinci gol için yüklenen Kızılpınarspor ilk devrenin sonlarına doğru kalesinde ikinci golü gördü. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Ahimehmet Gençlikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı

 

İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMEDİ

 

İlk devrenin son dakikalarında kalesinde gördüğü golle mağlup kapatan temsilcimiz Kızılpınarspor ikinci devre rakip kalede beraberlik golünü aradı. Ahimehmet Gençlikspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, Kızılpınarspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla farkı ikiye çıkartmaya çalıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ahimehmet Gençlikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“ŞANSIZLIĞIMIZIN KURBANI OLDUK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktık. Rakibimiz karşısında iyi konsantre olduk. Maçın hemen başında ise şansız bir gol yedik. Ancak çabuk toparlanarak beş dakika sonra gole cevap verdik. Bu dakikadan sonra sayısız gol pozisyonuna girmemize rağmen rakibimiz ikinci gelişinde galibiyet golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresine de iyi başladık ve net pozisyonları cömertçe harcadık. Galibiyeti çok istedik ama olmadı. İlk haftada olduğu gibi bu hafta da gol şansızlığımızı kıramadık. Önümüzde altı puanlık Misinlispor maçı var. İnşallah rakibimizi mağlup ederek son iki haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Takım olarak Süper Amatör Lige yükselmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA OYNANDI

 

Ligde Ahimehmet Gençlikspor ile Kızılpınarspor karşılaşması dışında iki maç daha oynandı. İlk haftayı üç puan ile kapatan Vakıflar Güvenspor puansız Şarköyspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Şarköyspor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak ligdeki ilk üç puanını almış oldu. Haftanın en dikkat çeken sonucuna ise Misinlispor imza attı. İlk hafta güçlü Kızılpınarspor ile berabere kalan Çerkezmüselimspor ile karşı karşıyag elen Misinlispor rakibini 5-1 mağlup ederek üç puan ile tanıştı. Ligde Ahimehmet Gençlikspor dört puanla lider durumda bulunurken, Şarköyspor, Misinlispor, Vakıflar Güvenspor’un ise üçer puanı bulunuyor. Ligde Kızılpınarspor ile Çerkezmüsellimspor ise birer puanla son iki sırada yer alıyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10