Bakanlıktan 390 bin TL'lik atölye desteği

Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Merkezinin toplam maliyeti 390 bin TL olan ve tamamı Milli Eğitim Bakanlığı desteği ile yapılan dört atölyenin açılışı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlı?

Çerkezköy 14.02.2019 18:58:00 0
Bakanlıktan 390 bin TL

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak üzerinde bulunan Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulunda bugün Tekstil Teknolojisi atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme ve Eğitim Materyalleri Daire Başkanı Ramazan Barın,Eğitim Politikaları Daire başkanı Ahmet Kaya,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Mehmet Fatih Kocabaş,Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, ve okul Müdürleri katıldı.

 

BAKANLIKTAN DÖRT ATÖLYE

 

Programda konuşma gerçekleştiren Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Murat Sütçü “  Bizler bakanlığımızın da desteği ile öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sağlamak, onlara daha iyi şartlarda eğitim verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açılışını daha önceden gerçekleştirdiğimiz mobilya, el sanatları ve yiyecek içecek hizmetleri atölyeleri sonrasında bu atölyemiz ile okulumuzda 4 atölyeye sahip olduk. Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla 390 bin TL’lik atölyelerin okulumuza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

Konuşmaların ardından atölyelerin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Kurdele kesiminin ardından okul öğrencileri mini bir konser verirken, protokol üyeleri okulun atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10