Kapaklıspor 3 puanı üç golle aldı

Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından zirve yarışından uzaklaşan Kapaklıspor 18.hafta karşılaşmasında evinde Malkara 14 Kasımspor'u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir fut

18.02.2019 14:28:00 0
Kapaklıspor 3 puanı üç golle aldı

Süper Amatör Ligde Kapaklıspor evinde Malkara 14 Kasımspor’u üç golle mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip KapaklısporSezai, Çağatay, Şahin, Tolga, Mertcan, Berkay, Şevket, Emrah, Tezcan, Özgün ve Emre ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Malkara 14 Kasımspor ise Güven, Harun, Uğurcan, Berkay Topçu, Doğukan, Hüsnü, Emir, Berkay, Emre, Goodluck ve Hüseyin kadrosu ile çıktı. Taraftarının desteği ile maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklıspor Emre ve Şahin ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

İlerleyen bölümlerde daha atak bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 24’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan kaptan Tezcan rakibini oyundan düşürdükten sonra çok şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımda geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sürdüren Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında Kapaklıspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Berkay düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkmasının ardından konuk ekip Malkara 14 Kasımspor oyun disiplininden tamamen koptu. Çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 70’inci dakikada farkı üçe çıkardı. Berkay’ın şık ortasında Özgün Şala şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 36’ya yükseltirken, Malkara 14 Kasımspor ise 23 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10