"Kazasız Kul Olmaz"

"Marmaraereğlisi Belediyesi ile Marmaraereğlisi Ay Yıldız Engelli Hakları Koruma Derneği tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize edilen  "Kazasız Kul Olmaz" adlı eğitsel stand-up i gÃ?

Marmara Ereğlisi 19.02.2019 13:13:00 0

Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda sahnelenen gösteriye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün, Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Veli Sırım, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Uruç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKTİLER

 

Çocuklar Duymasın ve Seksenler dizilerinden tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Ceyhun Fersoy tarafından sahnelenen gösteride Ceyhun Fersoy’a, Zahrettin Çelik'te eşlik etti. Trafik kazalarına ve kurallarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla sahneye konulan gösteri ile ilgili konuşan Ceyhun Fersoy, “Ben bu projede olmaktan çok mutlu oldum. Ülkemizde ne yazık ki çok fazla ihmaller sonucunda kazalar oluyor. Bir kişi bile kurallara uyma konusunda farkındalık oluşturursak bizi mutlu edecektir” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10