Kızılpınarspor kendine geldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme Play-off grubunda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınarspor Misinlispor ile karşı karşıya geldi. Oynadığı iki karşılaşmada yalnızca bir puan toplayan Kızılpınarspor rakib

19.02.2019 16:02:00 0
Kızılpınarspor kendine geldi

Bu sezon Süper Amatör Ligi hedefleyen temsilcimiz Kızılpınarspor Play-off grubunda üçüncü maçında galibiyet ile tanıştı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Kızılpınarspor karşısında Misinlispor ise kontralar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Misinlispor ataklarını sıklaştırırken, Kızılpınarspor ise kontrollü bir futbol sergiledi. Maçın 50’inci dakikasında gelişen Misinlispor atağında topla buluşan Fatih düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Misinlispor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte mağlup durumu düşen temsilcimiz Kızılpınarspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 57’inci dakikasında gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Ferhat düzgün bir vuruşla maçta skoru eşitledi.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Skorun eşitlenmesiyle birlikte karşılaşmanın kalan dakikalarında heyecan giderek arttı. Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında gelişen Kızılpınarspor atağında Bayram topu ağlara göndererek Kızılpınarspor’u karşılaşmada ilk kez öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşmesine rağmen 15 dakika içinde bulduğu iki golle öne geçmesini bilen Kızılpınarspor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında Kızılpınarspor’da bir oyuncu kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Misinlispor beraberlik için ataklar geliştirse de Kızılpınarspor savunmasını geçemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kızılpınarspor bu galibiyet ile puanını 4 yaparak üçüncü sıraya yükselirken, Misinlispor ise üç puanla beşinci sıraya geriledi.

 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

 

Maçın ardından konuşan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Play-off grubu ilk iki maçında şans yanımızda değildi. Çok iyi futbol oynamamıza rağmen sonuca gidemiyorduk. Bugün bu şanssızlığımızı kırdığımız için mutluyum. Maça iyi başladık ve gol pozisyonları elde ettik. Misinlispor da maça çok iyi hazırlanmış. İlk yarı yüksek tempoda maç oynadık ikinci yarıya başlarken baskıyı arttırdık rakip tempo olarak oyundan düşünce hakimiyeti de elimize almış olduk.Son 15 dakikada bir kişi eksik kalmamıza rağmen ayakta kalarak skoru elimizde tuttuk ve maçı da 2-1 kazanmasını bildik. Önümüzde altı puanlık Şarköy maçı var. Bunu sezonun final maçı diyebilirim. Bu hafta iyi çalışıp iyi konsantre olarak tüm gücümüzü sahaya koyacağız ve hedeflenen yere çıkacağız” dedi.

 

AHİMEHMET GENÇLİKSPOR AVANTAJI KAPTI

 

Play-off grubunda temsilcimiz Kızılpınarspor ile Misinlispor dışında iki karşılaşma daha oynandı. Oynadığı iki maçı da kazanarak büyük avantaj elde eden Ahimehmet Gençlikspor üç puanı bulunan Vakıflar Güvenspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılarak puanını dokuz yaptı ve bir üst lige çıkmak adına büyük avantaj yakaladı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Şarköyspor ile Çerkezmüsellimspor karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında tek golle kazanan Şarköyspor puanını altı yaparak ikinci sıraya yükseldi. Çerkezmüsellimspor ise bir puanda kalarak son sırada yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10