Kent Park 2. etapta son çalışmalar yapılıyor   

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Kahveci Parkı'nda başlatılan Kent Park Projesi'nin 1'inci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından kapalı pazar yerinin yanındak

Çerkezköy 21.02.2019 15:38:00 0
 Kent Park 2. etapta son çalışmalar yapılıyor   

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kent Park 2’nci etabının son çalışmaları yapılıyor. Şubat ayının sonuna kadar hizmete açılması planlanan Kent Park 2’nci etapta çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü ifade eden belediye yetkilileri Kent Parkı 2. Etabının önümüzdeki hafta her şeyi ile tamamlanmasına özen gösterdiklerini belirttiler.

 

 

 

PARKIN IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Kent Park 2’nci etapta ağaç dikimlerinin geçtiğimiz günlerde tamamlandığını ifade eden yetkililer, yeşil alanlara çim ekimi, çiçek ekimi ve monte edilen çocuk oyun grupları alanlarına da kauçuk kaplama döşeme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Yetkililer ayrıca parkın ışıklandırma çalışmalarının da tamamlandığını ifade ederek,  Kent Park 2’nci etabının hava koşullarının birkaç gün daha elverdiğinde önümüzdeki hafta her şeyi ile tamamlanmış olacağını fakat havanın yağışlı olması halinde ise birkaç gün sarkabileceğini belirttiler. 

 

 

 

 

“KENTİMİZİN ÇEKİM ALANI OLACAK”

 

Kent Park 2’nci etap çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar da yapılan çalışmalar sonucu parkın kendini gösterdiğini ve tamamlanması için dört gözle beklediklerini belirttiler. Vatandaşlar, “Çerkezköy Kent Park’ın hizmete açılmasıyla birlikte kentimizin olduğu gibi bölgemizin de çekim merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz. Kent Park ile ilçemiz daha modern ve daha yaşanılır bir kent olacak. Aslında sanayi kenti olan ilçemizin böyle yaşam alanlarının daha önceki yıllarda yapılması gerekiyordu.  Emeği geçen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap  Akay’a  ve bu projede kendisini destekleyerek katkı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10