Tekirdağ derbisi oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 19.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor Tekirdağ derbisinde evinde Tekirdağspor'u konuk

22.02.2019 15:16:00 0
Tekirdağ derbisi oynanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda yedi karşılaşma oynanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Oynadığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi alan Edirnespor evinde 31 puanla dördüncü sırada yer alan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’u konuk edecek. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Gökhan Keskin yönetecek. Keskin’in yardımcılıklarını ise Semih Kocaman, Osman Aydemir ve Oğuzhan Özkeskin yapacak.

 

MODAFENSPOR EVİNDE

 

37 puanla lider Edirnespor’u takibini sürdüren Modafenspor ise Pazar günü deplasmanda 26 puanla yedinci sırada kendisine yer bulan Adaspor’a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Engin Uğur, Eray Karmil., Hakan Dursun, Ozan Yalçın hakem triosu görev alacak. 37 puan ve averajla üçüncü sırada bulunan Kartalspor ise evinde 20 puanı bulunan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Havva Nur Demir, Salih Burak Demirel, Salih Ünal ve Buğrahan Dilkan İnanır’ın yöneteceği karşılaşma ise Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Bir önceki hafta Çorluspor 1947’ye deplasmanda mağlup olan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş evinde 12 puanı bulunan Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek. Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak karşılaşmaya Özgür Köse yönetecek. Köse’nin yardımcılıklarını ise Adem Mazlum, Oğuzhan Anıl ve Oğuzhan Çakır yapacak.Ligde puanı bulunmayan İstasyonspor ise evinde Çanakkale Dardanelspor karşısında puan mücadelesi yapacak. 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Habibe Yorgun yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Kırbaş, Alp Berkant Koray ve Osman Korkmaz yapacak. 28 puanla altıncı sırada bulunan Bigaspor evinde 22 puanı bulunan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Sedat Korum, Kaanhan Arüt, Sylvester Ohakwe ve Fikret Hakan Abay hakem dörtlüsü görev yapacak.

 

TEMSİLCİMİZ ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

16 puanla ligde kalma mücadelesi yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor önemli karşılaşmada evinde Tekirdağspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmada ise Samet Tükenmez düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Burak Canbulat, Erkan Erzen ve Muhammed Ömür yapacak.

 

MAÇA DAVET ETTİ

 

Yeni teknik direktörü Kaya Tevfik Saygılı ile çıkış arayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor Tekirdağspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Ligde kalma adına büyük öneme sahip olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhan “ Bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Tekirdağspor’u mağlup ederek kendimize gelmek istiyoruz. Çorluspor 1947 ve Tekirdağspor’a karşı fikstür averajımız var. Bu averajı iyi değerlendirerek iki takımının da üstünde ligi tamamlamak istiyoruz. Tekirdağspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık.Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. Onların desteği bizler için çok önemlidir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10