Kapaklı'da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçenin çeşitli sokak ve caddelerinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmaları devam ediy

Kapaklı 24.02.2019 12:41:00 0
Kapaklı

Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda yaşayabilecekleri sorunları ortadan kaldırmak adına yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımıza dur durak bilmeden devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI

 

İlçenin çeşitli bölgelerinde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Atatürk Mahallemizde Ekin ve Nesrin Sokak, Cumhuriyet Mahallemizde Vatan Caddesi ve Çeşme Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.” ifadelerini kullandı.

 

İKİ SOKAKTA DAHA BETON YOL YAPIMI TAMAMLANDI

 

Atatürk Mahallesi’nde iki sokağa da beton yol yapımı gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ekiplerimizin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi Güvenç Sokak ve Kuru Sokak’ta beton yol yapımını tamamladık.” diye konuştu.

 

ANAFARTALAR CADDESİ VE KARACAOĞLAN SOKAK’TA YOLLAR ONARILDI

 

Son olarak Karaağaç Mahallesinde gerçekleşen çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Mandalı, “Burada da Anafartalar Caddesi ve Karacaoğlan Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmalarımızı tamamladık. Yol yapım ve onarım çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz.” dedi.

 

5 DÖNÜMLÜK PARK ETRAFINDA DÜZENLEME

 

Mimar Sinan Mahallesinde yaklaşık 5 dönümlük bir alanda konumlandırılan ve içerisinde çocuk oyun alanları, fitness aletleri, koşu yolları, yeşil alan ve basketbol sahası bulunan parkın etrafında kaldırım düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.

 

DAHA MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM

 

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenip spor yapabilecekleri, vatandaşlarımızın günün yorgunluğundan uzaklaşarak sosyalleşebilecekleri parkımızın etrafında kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. İlçemizi daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10