"Daha yeşil bir kent için çalışıyoruz"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün, çevre düzenleme çalışmalarına devam ettiğini kaydederek, "2014 yılından beri Çorlu'nun 26 mahallesi

Çorlu 28.02.2019 12:51:00 0

Başkan Sarıkurt, Çorlu’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmak amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,  “İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz yeşil alan ve park projelerimiz doğrultusunda çocuklarımızın keyifli zaman geçirecekleri, vatandaşlarımızın ise dinleneceği, spor yapacağı parklarımızı hizmete açmaya devam ediyoruz. 26 mahallemizin 26’sında da park alanları oluşturduk” açıklamasında bulundu.

 

ÇORLU GENELİNDE 100’Ü AŞKIN PARK ALANI MEVCUT

 

Çorlu genelinde 100’ü aşkın park alanı mevcut olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt; “Bir yandan yeni park alanları oluşturmaya devam ederken bir yandan da mevcut parklarımızda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Çorlu’muzun daha yeşil bir kente dönüşmesi için el birliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın Çorlu’da yaşamaktan mutlu olacağı, rahat nefes alacağı bir kent yaratmak en büyük gayemiz. Çorlulu hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10