Başkan Yüksel, vatandaşlardan destek istedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ahimehmet ve Misinli Mahallesi'ni ziyaret etti.  Ergene Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri ve yeni yapılacak olan hizmetlerini anlatan Başkan Yüksel, "Gönül Caddeleri

Ergene 1.03.2019 13:43:00 0
Başkan Yüksel, vatandaşlardan destek istedi.

Ahimehmet Mahallesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Misinli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yüksel, “Misinli Mahallesi’ne de büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Misinli mahallemize 6 bin 473,18 metrekare parke taş döşenirken, 3 bin metrekare parke taş onarımı yapıldı. Belediye Ek Hizmet Binası tadilatı ve gelin odası, Meydan parkı, Cami tuvaleti ve gasilhane yapıldı. Düğün salonu tadilatı ve çevresinde parke taş yol, Sağlık Ocağı bakım ve onarımı, Genel park ve yeşil alanların bakım-onarım ve temizliği yapıldı. İhtiyaç duyulan yerlerde aydınlatma konuldu. Mevcut parklardaki oyun grubu ve fitness aletlerini tamir ettik. Mahalle giriş tabelası yapıldı. Toprak kaymasının engellenmesi amacıyla istinat duvarı, Misinli-İğneler-Pınarbaşı-Paşaköy arası yolda iyileştirme çalışmasında bulunduk. Mezarlık üstü mevkiinde kanal ve su hattı döşendi. İlkokulun duvarının boyası, Köprü korkuluğu ve köprünün ışıklandırılması, İhtiyaç olan yerlere yol malzemesi serimi ve sıkıştırması yapıldı. İlkokula paratoner tesisatı yapılırken, Atatürk Caddesi üzerinde Halk Ekmek Satış Noktası hizmete açıldı” dedi.

 

“YENİ DÖNEMDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ergeneye yapılan hizmetlerin kimseler tarafından küçümsenemeyeceğini belirten Başkan Yüksel, “Sıfırdan bir belediye kurduk ve kısa sürede Ergenemizde ki tüm mahallelerimize yatırımlar yaptık, Alt yapımızı baştan aşağıya yeniledik, yaşanılabilir bir Ergene için çok çalıştık ve yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10