Eşkinat, 4. Seçim ofisini açtı

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı'nın Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, 4. seçim ofisini açtı. Gündoğdu Mahallesi Çiftlikönü Caddesi'nde yap?

Süleymanpaşa 3.03.2019 15:09:00 0
Eşkinat, 4. Seçim ofisini açtı

Açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, “Allah birliğimizi bütünlüğümüzü bozmasın. Allah İYİ Partili kardeşlerimizle elle ele gönül gönüle çalışmaktan mahrum etmesin. Bir takım toz bulutları kalkınca gerçek ortaya çıkıyor. Onun için gören de görmeyen de görüyor. Tekirdağ ittifakına millet olarak sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.

 

TÜRKÜM, DOĞRUYUM DEMEKTEN ÇEKİNİYORLAR

 

Millet İttifakı’nın Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat’ın arkasında ve destekçisi olacaklarını kaydeden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, “Biz Cumhuriyetin temel değerleri için işbirliği içindeyiz. Milli olan ne kadar önerge verdiysek reddettiler. Türküm, doğruyum demekten çekiniyorlar. Biz bu adamlara karşı birlik ve beraberliklerimizi korumak için birlikteyiz. Evet beka sorunu var. Bu adamları başımızdan götürdüğümüz zaman ülkede beka sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.

 

“SİZİNLE BU BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

 

31 Mart akşamına kilitlendiklerini ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Martın sonu bahar. 31 Mart akşamı balkon konuşmasını birlikte yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde bunu yapacağız. Sizinle bu başarıyı yakalayacağız” dedi.

 

TÜRKİYE TEK ADAM REJİMİNE GİDİYOR

 

Hükümeti ekonomi politikaları üzerinden eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, “Bu beraberlik 24 haziran seçimleri öncesi başladı. Bu gidiş gidiş değil dedik. Türkiye tek adam rejimine gidiyor. Milleti kuyruğa soktular. Kendilerinden olmayanı terörist ilan ettiler. Milletimiz kendi ittifakına milletin ittifakına gereken desteği verecektir.” Diye konuştu. Konuşmaların ardından ise seçim ofisinin kurdelesi hepbirlikte kesilerek açıldı.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10