Kapaklıspor farklı kazandı 4-0

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Çorluspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karş?

4.03.2019 17:39:00 0
Kapaklıspor farklı kazandı 4-0

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Kapaklıspor hafta sonunda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor’u rahat geçti.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Pazar günü Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın 5’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Özgün Şala düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor karşılaşmanın 43’üncü dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Emrah Çilingir düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının ikinci golünü kaydetti.

 

PUANINI 39 YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla üçüncü golü aradı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında topla buluşan Berkay şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da 71’inci dakikada sahneye çıkan Burak Güngör bir gol daha kaydederek skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 39’a yükselterek üçüncü sırada yer alırken,

Çorluspor ise 12 puanla 13’üncü sırada kaldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10