Vezirköprülüler birlik ve beraberlik gecesinde buluştu

 Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından  birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.  Veliköy Düğün Salonu'nda dün 19:00-23:00 saatleri arasında dü

Çerkezköy 4.03.2019 18:01:00 0
Vezirköprülüler birlik ve beraberlik gecesinde buluştu

Gecede açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Fiş, “Çerkezköy’de yaşayan Vezirköprülüler olarak yaşadığımız kentin daha iyi yerlere gelmesi için bizler de üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz. 81 ilden gelen vatandaşlarımızın birlikte kardeşçe yaşadığı ilçemiz bir Türkiye mozaiği. Burada herkes tam bir birlik ve beraberlik içinde kardeşçe mutlu bir şekilde yaşamakta. Bu insanlarımızın da bu birlikteliği ülkemiz insanlarına örnek teşkil etmektedir. Ayrıca Çerkezköy’de bulunan hemşeri dernekleri olarak Çerkezköy’e kültür zenginliği de katıyoruz. Şu anda kentimiz Trakya’da kültür zenginliği en üst seviyede olan bir kent durumundadır. Bundan böylede bu yardımlaşma ve dayanışma gecemizi geleneksel hale getireceğiz”dedi.

 

 

 

KADINLARIMIZA DA GEREKEN ÖNEMİ VERİYORUZ

 

Dernek olarak kadınların da sosyal aktivitelerde yer almasını sağlayacaklarını kaydeden Fiş, “Kadınlarımızın da kendi aralarında çeşitli sosyal aktiviteler yapmaları için onlara dernek olarak katkı ve destek vereceğiz. Dernek kadın kolları olarak oluşturduğumuz kadın kollarımız bu konuda çalışmalara başlamış bulunuyor.  Dernek olarak kadınlara yönelik ilk sosyal aktivitemizi derneğimizde  8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı  ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından Dernek Başkanı Turgut Fiş geceye katkı sağlayanlara Vezirköprü’ye özgü  semaver hediye etti. Folklor ekibinin çeşitli yörelere ait halk oyunlarını sergilemesinin ardından derneğe maddi destek için numaralı çikolata satışı yapıldı. Yapılan çekiliş sonunda kazananlara çeşitli küçük ev aletleri ile birlikte çeşitli hediyeler verildi. Hediye çekilişinin ardından katılımcılar canlı müzik eşliğinde eğlendi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10