"Yaptığım İşte En İyisiyim"

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından "Yaptığım İşte En İyisiyim" Projesi kapsamında düzenlenen meslek edindirme kursunu başarıyla tamaml

Tekirdağ 5.03.2019 17:41:00 0

Süleymanpaşa’daki Sosyal Dayanışma Merkezi’nde (SODAM) düzenlenen törene Tekirdağ Valisi aziz Yıldırım’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, İŞKUR Müdürü Yaşar Esen katıldı.

 

“ONLARI İLK YÖNLENDİREN SİZLERSİNİZ”

 

Törende konuşma yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  “Öğretmenlerim, sizler ne kadar çok bilgili olursanız çocukları da o kadar güzel yetiştirirsiniz. O çocuklar öncelikle ailelerine, kendilerine, topluma ondan sonra Tekirdağımız’a, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı bir insan olurlar. Bunların temelini sizler atacaksınız. Onları ilk yönlendiren sizlersiniz. Onun için biz, sadece eğitim görmüş anneleri, sadece kendilerini eğiten insanlar olarak görmüyoruz. Aynı zamanda geleceğimizi, çocuklarımızı teslim edeceğimiz kişiler olarak görüyoruz. O yüzden sizlerin eğitimi çok önemlidir. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu cesareti gösterip ben de varım bu işin içerisinde, ben de bu toplumun bir bireyiyim ve faydalı olmak istiyorum dediğiniz için, bununla birlikte başkalarına da örnek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

 SERTİFİKALARINI ALDILAR

 

Tören, Vali Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından “Saç Bakım Kursu”nu başarıyla tamamlayan 18 kursiyerlere sertifikalarının dağıtılmasıyla son buldu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10