8 Mart Kadınlar Günü Çorlu'da da kutlanacak

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorlu'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Çelen sunma töreni ile başlayacak olan etkinlikler yürüyüş ile devam edecekken

Çorlu 6.03.2019 12:09:00 0
8 Mart Kadınlar Günü Çorlu

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle tarafından düzenlenecek etkinlikler saat 12.00’da Atatürk Meydanı’ndaki çelenk sunma töreni ile başlayacakken,  Atatürk Meydanı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek bir yürüyüş ile devam edecek. Yürüyüşün ardından  saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda folklor gösterileri yapılacak.

 

KADINLARIN EL EMEKLERİ SATIŞA SUNULACAK

 

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin projelerinden olan Hanımeli Günleri, 8 Mart günü Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Üç gün sürecek Hanımeli Günleri kapsamında açılacak stantlarda kadınlar el emeklerinin satışlarını gerçekleştirecek.

 

İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca ücretsiz kadın tiyatrosu sahnelenecek. 14.00 ve 20.00 saatlerinde iki seans şeklinde sahnelenecek tiyatro oyunu Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

 

TÜM KADINLARI DAVET ETTİ

 

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Çorlu’muza yakışır, özel bir program hazırladığını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; üreten, özgüveni yüksek, güçlü kadınların kenti Çorlu’da Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün apayrı bir yeri olduğunu belirterek tüm kadınlarımızı ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10