Kozuva: Her mahalleye  taziye evi ve düğün salonu yapacağız

Seçim çalışmalarını Bağlık Mahallesi'nde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Şu anda belediyenin öbür tarafında yapılan sadece bir tan

Çerkezköy 6.03.2019 14:50:00 0
Kozuva: Her mahalleye  taziye evi ve düğün salonu yapacağız

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva önceki gün saat 18:00’da Bağlık Mahallesi’nde halk buluşması kapsamında  Bağlık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ya, 26. Dönem Milletvekili Ayşe Doğan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, meclis üyesi adayları eşlik etti.

 

 

 

ESAS OLAN KOLTUK DEĞİL HİZMETTİR

 

Programda ilk konuşmayı Ak Parti 25. ve 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yaptı. Doğan  konuşmasına “Esas olan koltuk değil, bu ümmetin geleceğidir” diyerek  başladı ve şöyle devam etti, “Burada çok güzel bir topluluğumuz var. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart akşamı Çerkezköy’ü Milliyetçi Hareket Partisi ile ülkesini seven kardeşlerimiz ile beraber Süleyman başkanımıza hediye edeceğiz inşallah. Bu milletin en güzel hizmetleri alması inancındayız. Bizim gençlere ulaşmamız gerekiyor. Esas olan koltuk değil, bu ümmetin geleceğidir. Biliyorsunuz bende 25-26. Dönemde Çerkezköy’den siz kıymetli kardeşlerimizin desteği ve teveccühü ile bu ülkeye hizmette bulundum.  Bir kişinin yerine 5 kişi çalışarak hep beraber birlik olacağız. Bu anlamda sizlerden destek bekliyoruz. Her şey Çerkezköy için her şey Tekirdağ için her şey Türkiye için” dedi.  

 

BURADA 81 İLDEN GELENLERLE BİRLİKTA YAŞIYORUZ

 

 Doğan’ın ardından konuşan Cumhur ittifakı Ak parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da, “ Bu gün görüyorum ki Bağlık’ta herkes AK Parti’nin yanında  sizlere teşekkür ediyorum. Bağlık’ta bu zamana kadar neden hizmet yapılamadı? Çünkü Bağlık Mahallesi her zaman Ak Parti’nin yanındaydı. Bunun için Bağlık Mahallesi’ne hiçbir şekilde hizmet yapılmadı. Bağlık benim büyüdüğüm ve yaşadığım mahalle. İnşallah bu güzel Çerkezköy’de de sizler ile beraber hep birlikte yaşamaya devam edeceğim. Biz Çerkezköy olarak 170 bin nüfusa geldik. Burada 81 vilayetten gelen arkadaşlarımla birlikte yaşıyoruz. Bağlık’ta şu anki mevcut belediye başkanımızın yapacağım dediği fakat yapamadığı o kadar çok şey var ki. Bunlardan hangisini sayayım. Onlardan biride 800 metre ileride bir kambur köprü var. İşte biz gelir gelmez bunu yerin altından karşı tarafa alacağız. Siz biliyorsunuz ki ben iki dönem oldu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyım. Sanayici ile ve esnafla aram her zaman iyi oldu. Dedik ki sevgili başkan gel halk için bir şey yap. Gel dedik bu suyu indirelim.   Süleyman suya  indirim yapamayız biz bakmıyoruz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bakıyor dedi. İnşallah size söz veriyorum 1 Nisan sabahı Tekirdağ Büyükşehir ile birlikte, geldiğimiz ilk gün su yüzde 50 indireceğiz.  Çerkezköy’ün 2018’deki bütçesi 165 Milyon TL ile idi. Yaklaşık 100-120 milyona yakında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bir yatırım var. Bu da demek oluyor ki toplam 300 milyona yakın bir bütçe. Mevcut belediye başkanı olan CHP’li arkadaşımız. Bir buçuk katrilyon parayla 5 sene içerisinde Çerkezköy için ne harcadın, nereye harcadın? Maalesef ki bağlıkta yatırım yok. Bağlık değil Çerkezköy’ün hiçbir yerinde hiçbir yatırım yok ne Kızılpınar ne Veliköy. Ne de diğer mahallelerde 3-5 tane park ile hizmet olmaz. İnşallah biz geldiğimiz zaman tüm hizmetler yapılacak” dedi.

 

HER MAHALLEYE DÜĞÜN SALONU VE TAZİYE EVİ YAPACAĞIZ

 

 Kozuva, şöyle devam etti, “Çerkezköy belediyesine tadilat yapıldı. Yapılan bu tadilatlar sonucu mevcut başkan kendine bir parmak izli asansör yaptırmış Biz göreve geldiğimiz ilk gün o asansör engelli kardeşlerimize tahsis edeceğiz.  Yaşadığımız bir 15 Temmuz süreci vardı biliyorsunuz. 15 Temmuz’da buradaki arkadaşlarımız ile beraber bizler belediye meydanında 28 gün boyunca nöbet tuttuk. Peki başkan neredeydi. Şu anda belediyenin öbür tarafında yapılan sadece bir tane taziye evi var. Ama bu yeterli değil. İnşallah gediğimiz gün her mahalleye ayrı ayrı taziye evi yapacağız. Bu da yetmiyor başka şehirlerden gelen arkadaşlarımız için taziye evlerinin içinde misafirhaneler yaparak arkadaşlarımı en iyi şekilde ağırlayacağız. Ayrıca her mahalleye düğün salonu yapacağız” diye konuştu ve konuşmasının sonunda da 159 tane projesi olduğunu, pazar günü düzenleyecekleri Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyecekleri proje lansmanına tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu söyledi.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10