Sona Köfte-Döner Restaurant hizmete açıldı

İşletmeciliğini Orhan Özer'in yaptığı Sona Köfte-Döner Restaurant Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi No: 62 üzerinde düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Çerkezköy 11.03.2019 16:50:00 0
Sona Köfte-Döner Restaurant hizmete açıldı

Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez, siyasiler, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

 

Açılışta konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Fatih mahallemize yeni işletmemizi kazandırıyor olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik  krizin yaşandığı ülkemizde büyük cesaret örneği göstererek bu işletmeyi Çerkezköy’e kazandıran Orhan Özer kardeşimize başarılar diliyorum.. Yeni hizmete giren bu güzel işletmenin ilçemize ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyor işletmeci kardeşimize bol kazançlar temenni ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere işletme tarafından ikramda bulunuldu.

 

DÜNYA MUTFAĞINI GETİRDİK

 

İşletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen işletme sahibi Orhan Özer “ Son yıllarda gelişen ve büyüyen Çerkezköy’e kaliteli bir hizmet getirmek için işletmemizi açmış bulunuyoruz. Dünya mutfağını Çerkezköy’e getirdik. Sona Köfte-Döner Restaurant’a gelen her müşterimiz kendi damak tadına uygun mutlaka bir yemek bulacaktır. Çerkezköy halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10