Atakent Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı

Daha önce Muhittin Mahallesi'nde Salı günleri kurulan semt pazarı yapılan Atakent Kapalı Pazar Yeri'nde hizmet vermeye başladı.

Çorlu 13.03.2019 16:31:00 0
Atakent Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı

Atakent Kapalı Pazar Yeri'ni açılışının ilk gününde ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, pazar tezgâhlarını tek tek gezerek pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Atakent Kapalı Pazar Yeri'nin Çorlu'muza yakışır bir yapı olduğunu belirten Başkan Ahmet Sarıkurt,  "Bölgenin en güçlü, en dinamik yerleşim yeri olan Çorlu'muzun ekonomik ve ticari potansiyelini geliştirecek, sosyal barışı ve dengeli kalkınmayı destekleyecek yeni bir tesisi daha hizmete açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 11 bin metrekare kapalı alan sahip, 3 katlı Atakent Kapalı Pazar Yerimiz, vatandaşlarımızın konforlu, rahat alışveriş yapabilmeleri, pazarcı esnafımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmeden, alın teriyle kazançlarını sağlamaları için düşünülmüş modern bir tesis oldu. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerinden yola çıkarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görmüş olduk. Vatandaşlarımız burada alışveriş yapmaktan son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Pazarcı esnafımız böyle modern bir kapalı pazar yerinde tezgâh açıyor olmaktan son derece memnun. Biz de Çorlu Belediyesi olarak böyle güzel bir tesisi daha Çorlu'muza kazandırmış olmaktan dolayı memnunuz” dedi.
 

"ÇOK AMAÇLI TESİS OLACAK"
 

Atakent Kapalı Pazar Yeri'nin sadece pazar yeri olarak düşünülmediğini ifade eden Başkan Sarıkurt; "Kapalı Pazar Yerimiz pazar kurulmadığı zamanlarda da vatandaşlarımızın yararlanabileceği bir tesis olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin bu alanı spor alanı olarak kullanabilmesi için uygun noktalara basketbol potaları yerleştirdik. Ayrıca haftanın belirli günlerinde farklı konseptlerde pazarların açılması için çalışmalar yapıyoruz. Atakent Kapalı Pazar Yerimiz yaşayan, sürekli hizmet veren çok amaçlı bir tesis olacak." dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10