Devir teslim töreni yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu devir teslim töreni yapıldı.  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan törene; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul

Çorlu 14.03.2019 16:27:00 0
Devir teslim töreni yapıldı

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı görevine seçilen Cemal Gökhan Cengiz, “ Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

GENÇLERDE GİRİŞİMCİLİK RUHUNUN UYANDIRILMASINA DİKKAT ÇEKTİ

 

Önceki dönem Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde görev alan Hülya Perin, “2012 yılında  başladığım Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ndeki görevimi bugün itibariyle devretmiş bulunuyorum. Göreve başladığım günden bu güne bölgemize bir şeyler katma sorumluluğu ve heyecanıyla çalıştık” dedi. Genç insanlara kariyerlerinde sadece kamu ve özel sektör hedefleri yanı sıra girişimcilik alanına adım atabileceklerini bu bakımdan gençlerde girişimcilik ruhunun uyandırılmasının önemine dikkat çeken Perin, “Tekirdağ genelinde gençlerde girişimciliği uyandırmak adına çalışmalarda bulunduklarını bu çalışmaların yeni dönemde seçilen Genç Girişimciler Kurulu’nun da devam ettireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

GENÇLERİMİZE GİRİŞİMCİLİK RUHUNU AŞILAMALIYIZ

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da, “Çalışmaları ve gösterdiği gayretlerden dolayı Hülya Perin ve Genç Girişimciler kurulu üyelerine  teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve bölgemiz girişimcilikte önemli mesafeler aldı. Bizler gençlerimize girişimcilik ruhunu aşılamalıyız” ifadelerini kullandı. Devir Teslim Töreni; Hülya Perin’e plaket takdimimin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10