"Vahap Akay'a Gönülverenler Destek Oluşumu" kurdular

Kızılpınar Mahallesi'nde ikamet eden Çerkezköylü iş adamlarından Önder Tatlı'nın önderliğinde  yediden yetmişe genç yaşlının yer aldığı ve yaklaşık 15 bin kişiden o

Çerkezköy 14.03.2019 19:22:00 0
 

31 Mart yerel seçimlerde CHP’den belediye meclis üyeliği için aday adayı olan ve  aday olarak listede yer almayan iş adamı Önder Tatlı, “Ben aday olmuşum olmamışım fark etmez. Bizleri temsil edecek arkadaşlarımız zaten bizim yerimizde mecliste bulunacaklar. Her belediye meclis üyeliği için aday adayı olanın da mutlaka aday olacak diye bir şeyi yok.  Böyle bir beklentisi de olmamalı. Ben yıllardır Vahap Başkanımızın yanında ve destekçisi olan Çerkezköy Sevdalısı biri olarak bu seçimde de yeniden Vahap başkanımızın seçilmesi için tüm hemşerilerimizle, birlikte Vahap Akay’a Gönülverenler Grubu kurduk. Kıs süre içinde yaklaşık 15 bin kişiye ulaşan destek oluşumumuz artarak devam ediyor.  Vahap Akay 2014 yılında göreve geldiği 5 yıldan bu yana ilçemizin dört bir yanına çok önemli hizmetler yaptı” dedi.

 

 

AKAY’IN YENİ DÖNEMDE DE ÇOK FARKI HİZMETLER YAPACAĞINA İNANCIMIZ TAM

 

 

Yeni dönemde de çok daha farklı ve çok daha iyi hizmetler yapacağına ve sanayi kenti olan Çerkezköy’ü bir Avrupa kenti görünümüne getireceğine inançlarının tam olduğunu ifade eden Önder Tatlı, Bugüne kadar Vahap Başkanın yaptığı hizmetleri görmek istemeyen ya da görmezlikten gelen belediye başkan adayları ya kör ya da yaptığı hizmetleri kıskandıklarındandır. Vahap Akay’ı  çeşitli bahanelerle ve uydurma yalanlarla kimsenin karalamaya hakkı yok. Onların karalamalarına da ancak kendileri inanır. Kimseyi kandırmaya çalışmasınlar. Bu şekilde konuşanlara 31 Mart’a  Çerkezköy halkının en az yüzde 65’lik  bir çoğunluğu Vahap Akay diyerek onlara gereken cevabı verecektir” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10