Çocuklar baharı coşkuyla karşıladı

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesi yanındaki alanda çocuklar için parti düzenlendi. Güzel havayı fırsat bilen yüzlerce çocuk açık hava partisine akın e

Süleymanpaşa 18.03.2019 16:07:00 0
Çocuklar baharı coşkuyla karşıladı

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan ve 8 binden fazla üyesi ile Trakya’nın en büyük sivil topluluğu olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, havaların ısınması ile birlikte çocukların bedensel aktivitelere yöneltilmesi, okul stresinden uzaklaşmaları ve yeni arkadaşlıklar edinmeleri için açık hava etkinliklerine başladı. Açık hava partilerinin ilki, Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesi yanındaki alanda düzenlendi. Açık hava partisinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da yer aldı.

 

 

 

ÇOCUKLAR BAHARI ERKEN KARŞILADI

 

Güzel havayı fırsat bilen yüzlerce çocuk, açık hava partisine akın etti. Sandalye kapma, çuval yarışı, macera parkuru, yüz boyama, taş boyama gibi çok sayıda farklı etkinliğin yanı sıra çocuklara patlamış mısır, ailelere de çay ve kahve ikram edildi. Çocuklar güneşin ve eğlencenin tadını çıkarırken aileler de çocukları ile birlikte keyifli bir pazar günü geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

"BAHARA MERHABA"

 

Açık hava partisinde bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çocuklara verdikleri önemin altını çizerek, "Sevgili çocuklar, hepiniz 2019 yılının Atatürk’lerisiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Bizler de Süleymanpaşa Belediyesi olarak ve Süleymanpaşa’da yaşayan tüm aileler olarak sizlerin daha iyi yetişmesi için, daha mutlu olabilmeniz için ve geleceğinizin güvence altında olması için el birliği ile çalışıyoruz. Her şey siz çocuklar için. Eğer siz isterseniz bugünkü eğlencemizi önümüzdeki haftalarda da daha kalabalık bir şekilde tekrar edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler" ifadelerini kullandı. Bir anlamda “Bahara Merhaba” anlamı da taşıyan açık hava partisi için Başkan Eşkinat’a teşekkür eden aileler, benzer etkinliklerin kapsamı genişletilerek devam etmesini istediler. Yaklaşık 2 saat süren partide çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10