Akay'dan yaşlılara yemek jesti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları ve şehit ailelerini yemekte ağırladı. Akay, davete katılan tüm yaşlıları ayakta karşılayıp ellerini ö

Çerkezköy 19.03.2019 19:48:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından bugün akşam Tokoçin Restaurantta , 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile akşam yemeği programı düzenlendi. Yemek programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay ev sahipliği yaptı. Bu özel yemeğe ilçede yaşayan yaşlılar, şehit aileleri ve mahalle muhtarları katıldı. Yemeğe katılan özel misafirleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm büyüklerinin tek tek ellerini öpüp onlarla sohbet etti.

 

 

 

 

“DUALARINIZA İHTİYACIM VAR”

 

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ sizlerin duaları, birlikteliğiyle birlik beraberliği, iyisi kötüsüyle beş yıldır sizlerle beraber geçirdik. Bugünlere geldik. Yan yana sizlerin dualarıyla daha güzel günlerde ve gecelerde buluşacağız. Ellerinizden öpüyorum ve dualarına ihtiyacım var. Hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum” dedi. Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, yemeğe katılan tüm yaşlılara çiçek ve hediye takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10