Şüpheli araçtan çalıntı mallar çıktı

Kapaklı Pınar Bulvarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan ve arama yapılan bir araçta farklı yerlerden çalışmış çok sayıd

Kapaklı 22.03.2019 17:57:00 0
 Şüpheli araçtan çalıntı mallar çıktı

Kapaklı’da emniyet ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapan ekipleri sigara, farklı markalarda çikolata, demir levye, demir kesme makası, eldiven ve 180 TL banknot para ele geçirdi.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

İlçede denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün sabaha karşı Pınar Bulvarı üzerinde bir araçtan şüphelendi. Şüphe üzerinde aracı durduran ekipler araçta yaptıkları aramada 229 paket kaçak sigara, farklı markalara ait  21 paket çikolata, 2 adet demir levye, 1 adet demir kesme makası, 3 çift eldiven ve 180 TL banknot para ele geçirdi. Olayla ilgili araç içinde bulunan S.Y.G.R ve Bulgaristan uyruklu S.M gözaltına alındı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri aranan üç zanlının Ergene’de de hırsızlık olayına karıştığını belirleyen ekipler üç zanlıyı da Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10