22 Mart Dünya Su Günü'nü kutladılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından kutlanan 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında Süleymanpaşa'da bulunan Doğa Koleji ve Tekirdağ İlkokuluâ€

Tekirdağ 25.03.2019 16:08:00 0
22 Mart Dünya Su Günü

22 Mart Dünya Su Günü’nün önemi, sağlıklı suyun özellikleri, TESKİ olarak yapılan çalışmalar ve gün geçtikçe azalan su kaynaklarını korumak için yapılması gerekenler hakkında TESKİ Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdür V. Müjgan Kuru tarafından bilgilendirme sunumu yapılmasının ardından okul öğrencilerinin hazırladıkları su temalı oyun ve gösterileri sergilendi. Sergilenen gösterilerde suyun önemi, su tasarrufu ve gelecekteki çevre konuları gibi önemli maddelere dikkat çekildi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

İçme ve kullanma suyu temin edilen yeraltı ve yerüstü su kaynaklarının korunması ve kullanımının kontrol altına alınması için yapılması gerekenler, içme ve kullanma suyu temin edilen su kaynakları ve havzalarının korunması konularının ele alındığı etkinlikler sonunda, okul yetkilileri tarafından TESKİ Genel Müdürlüğü adına Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdür V. Müjgan Kuru’ ya çiçek takdim edildi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10