Vatandaşlar seçim sonuçlarını değerlendirdi

31 Mart pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçları açıklandı. Biz de gazetemiz olarak halkın görüşlerini aldık. Seçimlerin Çerkezköy'de ve ülke genelinde sağduyulu ?

Çerkezköy 1.04.2019 18:59:00 0
 Vatandaşlar seçim sonuçlarını değerlendirdi

Seçimlerin gerek Çerkezköy’e gerek ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunan  Hacıoğlu Baklavaları İşletme Müdürü Mustafa Aksu, “Çerkezköy’de seçimleri Çerkezköy halkı kazandı.5 yıldır görevde bulunan Vahap Akay Başkanın yaptığı güzel hizmetler, başkanımıza yeniden hizmete devam etmesine vesile oldu. Ayrıca Vahap Akay 2014 yılında göreve geldiği gün ‘Ben yakamdaki parti rozetini çıkarttım ve herkesin belediye başkanı olarak herkese eşit hizmet yapacağım’ demişti. Öyle de yaptı. Herkesimin sevgisini kazandı. Birilerinin dediği gibi hiçbir zamanda egolu değildi. O nasıl Çerkezköy’ün tüm insanlarını sevdiyse tüm Çerkezköy halkı da onu çok sevdi ve seçimde Vahap Akay dedi. Akay’ın yeniden kaldığı yerden göreve devam etmesi için ona yürekten oy verdi. Vahap Akay’ın yeni dönemde çok daha farklı ve çok daha iyi hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Bir Çerkezköylü esnaf olarak da Çerkezköy’ün her yanını ışıl ışıl yaparak nasıl beş yıldır ilçemizde sosyal yaşamı kazandırdıysa bu yeni denemde de bu sosyal yaşam daha da artacak ve halkımız dışarı çıkmaya devam ederek alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapacak. Böylece esnafımız da iş yapacak. Vahap Akay başkanımızı tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HALKI HEM VAHAP AKAY’A HEM DE HİZMETLERİNE SAHİP ÇIKTI

 

31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimlerinin zorlu bir yarış olduğunu ifade eden  Beko Ürünleri Satış Mağazası Müdürü Hüseyin Ülger, “Bu mahalli idareler genel seçimlerinin ilçemizde zorlu geçeceği belli idi. Ve zor bir yarış oldu. Zor yarış oldu demem de şudur. Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva ile  Millet İttifakı Adayı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yarıştı.  Biri belediye başkanı biri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası başkanı. Vahap Akay 5 yıllık görevi süresince yaptığı hizmetlerin yanı sıra tüm ilçe halkı ile oluşturduğu gönül birlikteliği ile olan içten samimiyeti ve her kesimi kucaklaması, sen ben demeden hizmet yapması seçimlerde onu öne çıkaran en büyük faktör oldu. Seçim süreci başladığı zaman Vahap Başkan önde gözüküyordu. Bazıları da onu karalamak için elinden geleni yaptı. Ancak halkımız bu oyuna gelmedi. Halkımız hem çok sevdiği başkanına hem de yaptığı hizmetlerine sahip çıkarak yeniden Vahap Başkanla Çerkezköy yola devam dedi. Çerkezköylü bir vatandaş olarak en çok sevindiğim şey ise bu süreçte ilçemizde sağduyu hakim olması ile her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması oldu. Vahap Akay Başkanımızı tebrik ediyor yeni dönemde de başarılar diliyorum. Seçimlerin ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını da temenni ediyorum” dedi.

 

BU ZAFER ÇETKEZKÖY’ÜN ZAFER

 

Her seçimin hem adaylar hem de partililer için zor olduğunu dile getiren Berkay Erkek Kuaförü Mustafa Yavaş, “Adaylar kendisinin ve partililer de kendi partili adayın kazanmasını ister. Sanayi kenti ilçemizde de 5 yıldır görevi süresince Çerkezköy’e kendini sevdiren ve yaptığı hizmetlerle de halkın takdirini kazanan mütevazi ve sempatik kişiliği ile de sevilen Vahap Akay  başkanımız yeni dönemde de kendini çok daha geniş kitlelere sevdirecek. Kim ne derse desin gerçek şu ki Vahap Akay herkesin başkanı oldu. Yeni dönemde de aynı olacağından da şüphem yok. Vahap Akay’ın yeniden belediye başkanı seçilmesi kendisinin olduğu gibi Çerkezköy’ün zaferidir. Kendisini tebrik ediyor yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

 

GÖREVE GELENLERE SAYGI DUYMALIYIZ

 

Emekli  Abdulllah Altınay da “Ben siyasetten pek anlamam ama tek anladığım şey doğrulardır. Pazar günü yapılan yerel seçimlerde halkımız 5 yıldır gece gündüz demeden hizmet yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sahip çıkarak hizmetlerini sürdürmesi yönünde oyu verdi. Kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün son yıllarda ilçemizde göreve gelen belediye başkanları içinde en iyi hizmet yapan bir belediye başkanı olarak Vahap Akay var. Gerçekten halkımız başkanına sahip çıktı. Gerçek hizmet sahibi olan böyle başkanlara halk sahip çıkar destek verir. Yeni dönemde de yapacağı hizmetlerle ilçemiz daha iyi bir kent olacağına inanıyorum. Artık seçim bitti. Sen ona oy verdin sen buna oy verdin söylemleri bitmeli ve herkes birbirini kucaklamalı, kaybeden kazananı tebrik etmeli. Bir futbol maçında üç şık var ya galip gelirsin, ya mağlup olursun ya da berabere kalırsın. Ancak bu seçimlerde beraberlik yok ya, mağlupsun ya galip. Dolayısıyla kim hangi partiye oy vermiş olursa olsun insanlarımız kesinlikle birbirlerine küsmesin, biz de burada her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz ve yaşadığımız bu topraklara sahip çıkacağız. Halkın büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak göreve gelenlere de saygı duyacağız. Genç dinamik, çalışkan, yüreğinde  insan sevgisi  olan herkesin Belediye Başkanı Vahap Akay’ı  yeniden seçimleri kazanması nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olması temennimler başarılar diliyorum”dedi.

 

ÇERKEZKÖY HALKI HİZMET YAPAN BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

 

Simitçi Hasan Osmanoğlu, “Vahap Akay başkanımızın yeniden seçilmesine sevindim. Göreve geldiği 5 yıldan bu yana gerçekten güzel işler yaptı. Benim bugüne kadar hiçbir siyesi partiden beklentim olmadı. Çerkezköy halkı bu seçimde hizmet yapan başkanına sahip çıktı. Eğer hizmet yapmasaydı sahip çıkmazdı. Halk yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz ve yeri geldiğinde iyilik yapanı mükafatlandırır. İşte Vahap Akay da 5 yıldır yaptığı hizmetlerin yanı sıra ektiği sevgi tohumları ile de herkesin belediye başkanı olması ilçe halkın onu yeniden seçmesine vesile oldu. Vatandaş sen yoluna devam et biz seniz her zaman yanındayız diyerek yeni dönem içinde Vahap Akay’a oy verdi. Vahap  başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10