Çerkezköylülerin seçim değerlendirmesi-3

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli İdareler Genel Seçimleri konusunda Çerkezköy halkı görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Vatandaşlar seçimde Vahap Akay'ın hizmetlerinden ve halka olan yakınlıÄ

Çerkezköy 3.04.2019 18:57:00 0
Çerkezköylülerin seçim değerlendirmesi-3

Çerkezköy esnaflarından Kadir Sobaları Sahibi Tayfun Kabaklar, “Çerkezköy son yıllarda en iyi hizmeti 5 yıl önce belediye başkanı olan Vahap Akay ile aldı. Bu seçimlerde de Çerkezköy halkının büyük bir çoğunluğu yaptığı hizmetlerden memnun olması ve beş yıllık görevi süresince herkesin gönlünde yer alması dolayısıyla yeniden Vahap Akay diyerek yetki verdi. Çerkezköy’de gözlemlediğim kadarıyla seçimler Vahap Akay ile Süleyman Kozuva arasında büyük bir yarış halinde geçti. Her yarışta olduğu gibi seçimlerde de bir kazanan ve kaybeden oluyor. Bu seçimde de ilçemizde mevcut belediye başkanı Vahap Akay oldu. Çerkezköylü bir esnafı olarak Vahap Başkanın yeni dönemde de iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Yeniden belediye başkanlığına seçilen Vahap Akay Başkanımızı ile Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’ndan  meclis üyeliğine seçilen meclis üyelerini tebrik ediyor başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

 ÇALIŞKAN BAŞKAN YENİDEN SEÇİLMEYİ HAK ETMİŞTİ  

 

Çerkezköy esnaflarından Hatice Korkmaz da, “Vahap Akay’ın ilk belediye başkanlığına seçildiği 2014 yılından bu yana yaptığı hizmetleri gerçekten çok güzel. Yaptığı hizmetler ile Çerkezköy kendine geldi ve bir şehir oldu. Ayrıca genç, yaşlı demeden herkesi ve her kesimi kucakladı. Herkesin sevgisini kazandı. Bu da ona seçimlerde artı puan olarak döndü. Sevdamız Çerkezköy diyerek çıktığı hizmet yarışında  şu anda Trakya bölgesinde en güzel ve en iyi hizmet yapan bir belediye başkanı oldu.Vahap Başkanın yeni döneminde de çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum ve onunla Çerkezköy bu dönemde de çok daha ileri bir kent olacak.Bu dönemde çalışkan başkan yeniden seçilmeyi hak etmişti ve halkımızda onun hakkı olan başkanlığı yeniden devam etmesi için verdi. Başkanımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA HER ZAMAN HASSASİYET GÖSTERDİ

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi, “ Vahap Başkanın öncelikle pazarcı esnafı olarak  ilçemizin özlemini çektiği bir kapalı pazar yeri kazandıran ve kapalı pazar yerinde  kura çekiminde hiç kimsenin hakkını yemeden noter huzurunda kura çekilerek esnafın yerlerinin belirlenmesi konusunda da  her zaman gösterdiği  hassasiyet  bizleri memnun etti. Yaptığı hizmetlerden memnunuz. Sık sık pazara gelerek esnafımızın sıkıntılarını diledi ve çözümü konusunda da kararlı davranarak çözüme kavuşturdu. Gerçekten herkesin başkanı oldu. Temennimiz yeni dönemde de hizmetlerini aksatmadan sürdürmesi , ilk dönemindeki gibi halkla olan birlik ve beraberliğini devam ettirmesi ve herkesin başkanı olduğunu bu ikinci döneminde de herkesime yansıtması olsun. Yeniden belediye başkanı seçilen Vahap Akay’ı ve meclis üyeliğine seçilen arkadaşları tebrik ediyor ,hayırlı başarılı çalışmalar ediyor, seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

YENİ DÖNEMİNDE DE BAŞARILI HİZMETLERİNİ BEKLİYORUZ

 

Çerkezköy Mühendislik ve Doğalgaz Tesisatı Kurulum ve Doğalgaz Kombi Satış İşletmesi Sahibi Makine Mühendisi Ersin Yavuz da, “31 Mart pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çerkezköy’de hak ve Çerkezköy kazandı. 5 yıldır, herkesin başkanı olarak hizmetleriyle ve halk arasında oluşturduğu gönül birlikteliğiyle Çerkezköy halkının büyük bir sevgisini kazanan belediye Başkanı Vahap Akay’ı, bu seçimlerde her kesim insanımız destek verdi. Halkımız hem iyi hizmet yapan hem de herkesimi kucaklayarak gönüllere giren Vahap Akay’dan memnun oldu.  Bu seçimlerde yeniden ona destek vererek sen yoluna devam et biz yanındayız diyerek yeniden işbaşına getirdi.  Tebrikler Vahap Başkan hayırlı olsun, yeni döneminde de başarılı iyi hizmetlerini bekliyoruz” dedi.

 

AKAY 31 MART’TA HALKIN GÜVENOYUNU ALDI

 

Çay Ocağı işletmecisi Kamil Kasırga da, “Öncelikle yeniden belediye başkanı seçilen Vahap Akay’ı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Ben siyasetçi değilim, bugüne kadar da hiçbir siyasi partiye de üye olmadım. Ben her seçimde yaşadığım yerde yapılan hizmete bakarım. Vahap Başkan’ın beş yıldan bu yana yaptığı hizmetler hem ilçe halkı tarafından hem de  yakın bölge halkı tarafından gerçekten takdir gördü. Vahap Akay ilk seçildiği 2014 yılındaki seçimde Çerkezköy halkı ilçenin daha iyi hizmet alacağına ve ivme kazanacağı yönündeki düşüncelerinde yanılmadığını gördü. Beş yıldan bu yana yaptığı güzel hizmetleri bir tarafa bırakın her şeyden önce gönül adamı oldu.Herkesin sevgisini kazandı.Böyle başkanlar çok nadirdir. Akay Çerkezköylülerin, Çerkezköylüler de onun kıymetini bildi. Ve senin yanındayız sen hizmet yolunda devam edeceksin diyerek 31 Martta Belediye Başkanı  Vahap Akay’a yeniden güven oyu vererek seçti” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10