Performans İzleme Değerlendirme İl Eylem Planı toplantısı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında Performans İzleme Değerlendirme İl Eylem Planı toplantıları yapıldı. 3 oturumda yapılan toplantıya ilçe milli eğitim müdürleri ile ilÃ?

Tekirdağ 3.04.2019 19:04:00 0
Performans İzleme Değerlendirme İl Eylem Planı toplantısı yapıldı

Birinci oturumda Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul / kurum müdürleri, müdür yardımcılar ve rehber öğretmenlerin katılımı ile Performans izleme Değerlendirme İl Eylem Planında belirtilen rehberlik çalışmalarıyla ilgili mesleki eğitim merkezlerinin izlediği yol, yöntem ve uygulamalar paylaşılırken, ikinci oturumda ise kurumsal dış değerlendirme raporuna göre hazırlanan “Performans İzleme ve Değerlendirme İl Eylem Planı” kapsamında yapılan faaliyetler değerlendirildi.

 

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARININ TANITIMI YAPILDI

 

Üçüncü oturumda ise İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul / kurum müdürleri ve sorumlu müdür yardımcılarının katılımı ile Trakya Kalkınma Ajansı Mali Destek programıyla ilgili teknik konularda bilgilendirme ve planlama çalışmaları yapılarak ardından İşkur İl Müdürlüğü tarafından İşbaşı Eğitim Programlarının tanıtımı yapıldı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10