Sözdinler, yeniden güven tazeledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin17'inci genel kurul toplantısı yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Eyüp Sözdinler yeniden başkanlığa seçilirken,  ÇOSB yönetim kurulu asil üyeler ar

Çerkezköy 3.04.2019 19:13:00 0
Sözdinler, yeniden güven tazeledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin17’inci genel kurul toplantısı ÇOSB Konferans Salonu’nda yapıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayicinin katıldığı genel kurul toplantısı yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam eden toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Metin Güler ve İlyas Kum seçildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri Faruk Bektaş ile Cafer Pektaş’ın gözetiminde yapılan genel kurulda 21 gündem maddesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür etti. Sözdinler, “Genel Kurulumuz vesilesiyle sizlerin aydınlık yüzlerini burada görmekten sevinç ve mutluluk duyduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Şahsıma ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza gösterdiğiniz teveccüh ve destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bugün aldığımız kararların ülkemizin en önemli konusu olan üretim maratonumuzda Bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. ÇOSB’nin faaliyetlerini ve geleceğe dönük çalışmalarını sunulardan ve sizlere daha önceden dağıttığımız kitapçıklardan izlediniz. Böylesine önemli ve örnek çalışmaların içerisinde olmaktan son derece memnun olduğumuzu da belirteyim. Şahsıma ve Yönetim Kurulumuza verdiğiniz bu desteğe layık olmaya çalışacağız. Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

 

BAŞKANLIĞA EYÜP SÖZDİNLER SEÇİLDİ

 

Yapılan seçim sonucunda Eyüp Sözdinler yeniden başkanlığa seçildi.  ÇOSB yönetim kurulu asil üyeler arasında Eyüp Sözdinler’in yanı sıra Natan Yakuppur,
Ali Bekmezci, Fatih Elay, Ekrem Topdal yer alırken, ÇOSB yönetim kurulu yedek üyeliklerine Saim Buyruk, Veli Ağ, İlyas Kum, Şükrü Gündüz, Ahmet Temiroğlu seçildi. Denetim kurulu asil üyeliklerine Hakan Gerdan, Mehmet Savaş seçilirken, denetim kurulu yedek üyeliklerine Sait Yazı, Süleyman Ak seçildi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10