Saadet Partisi'nden Erdoğan'a ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan ve başkan yardımcıları Bünyamin Kaplan ve  Salih Çatalkaya ile birlikte Çorlu Milli Eğ

Tekirdağ 5.04.2019 16:41:00 0
Saadet Partisi

Gençliğe sahip çıkmanın geleceğe sahip çıkmak olduğunu dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, “ Eğitim en önemli gündemimizdir.  Çorlumuzdaki yaklaşık 60 bin öğrencimiz var. Memleketimizin çoğu ilçe nüfusundan fazla. Genç ve dinamik bir yapı. Önce çocuklarımızı etrafındaki zararlardan korumamız lazım. Bununla beraber eğitimde milli manevi kalkınma esas alınmalı. Çünkü bir milletin asıl gücü gençliğidir. Gençliğin ihyası geleceğin inşasıdır.  Bu zorlu görevde yapacağınız hayırlı hizmetlerde muvaffakıyetler dilerim”dedi.

PLAKET HEDİYE ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise sorumluluğumuzun bilinciyle görevimizi hakkıyla yapma gayretimiz vardır. İlginize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Vakitçi, Erdoğan’a  “Davam” kitabı ve plaket hediye etti.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10