Kayıtlar 15 Nisan'da başlayacak

Ergene Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni bu yıl 6. kez düzenlenecek. Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtlarının 15 Nisan Pazartesi günü başlayacağını dile getiren E

Ergene 8.04.2019 18:33:00 0
Kayıtlar 15 Nisan

Ergene Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen Sünnet Şöleni kayıtları başlıyor. Bu sene 6.sı düzenlenecek olan sünnet şöleni kayıtlarının 15 Nisan’da başlayıp 31 Mayıs tarihinde sona ereceği belirtildi. Kayıtların başlamasıyla birlikte ailelerin kimlik fotokopisi, SGK kurum bilgisi ve adreslerini yazdırarak Ulaş Mahallesi'nde bulunan Belediye Binası, Velimeşe Mahallesi'ndeki Hizmet Binası ve Sağlık Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Kurs Merkezi'ne kayıt başvurusunda bulunabileceği kaydedildi.

 

“GELENEKSELLEŞTİRDİĞİMİZ BİR ŞÖLEN HALİNE GELDİ”

 

Ergene Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşunda 1-31 Temmuz tarihleri arasından belirlenen saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Hizmetlerimizin merkezinde insanımız var, ihtiyaçlı insanımıza yardım var. Sünnet Şölenini, bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene yeniden vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10