"Türk Polis Teşkilatı, en büyük güvencedir"

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, beraberindeki polis memurları makamında kabul etti. Kurulduğu günden bu yana sür

Çerkezköy 9.04.2019 11:07:00 0

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, beraberindeki polis memurları ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a ziyarette bulundu.

 

“TÜRK POLİS TEŞKİLATI EN BÜYÜK GÜVENCEDİR”

 

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174'üncü yıl dönümünü kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 174 yıl önce, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatı, ülkedeki, huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi Polis Haftası etkinlikleri hakkında Kaymakam Abban’a bilgi verdi. İlçe Emniyet Teşkilatı olarak, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirten Sevgi, teşkilatın üstlendiği görevlerin yerine getirilmesi için verdiği destekten dolayı  Kaymakam Abban’a teşekkür etti.

Haber:Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10