"Amacım çocuklarımızın okumasını sağlamak"

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar İlçesi'nde bulunan Işıklar İlkokulu'na geçtiğimiz yıl yaptığı yardımların bu kez 'KüÃ?

Çerkezköy 9.04.2019 11:18:00 0

Çerkezköy ve Kapaklı’daki bazı ilkokullara da giysi ve kitap kampanyası ile okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamasında yardımcı olan Yılmaz Soydan, Çerkezköy’deki okullarda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı kampanyalara vatandaşların da destek verdiğini kaydetti.

 

400 KİTAP TOPLAYARAK TESLİM ETTİ

 

Yapmış olduğu kampanyaların 5’incisini düzenlediğini ifade eden Yılmaz Soydan, “İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım yaparak onların ihtiyaçlarını karşılamaktan mutlu oluyorum. Aslında her duyarlı insan ihtiyaç sahiplerine yardım yapmalı diye düşünüyorum. Ben oluşturduğum kampanyalar ile hem kendi imkanlarım ile hem de hayırseverlerimizin katkı ve destekleri ile yapıyorum” dedi. Küçük Üşüyen Ayaklar Yardım Kampanyası ile topladığı 400 adet hikaye kitabı ve romanları Muş’a bağlı Varto İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulu ve Şanlıurfa’ya bağlı Ceylanpınar İlçesindeki Işıklar İlkokulu’nda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocuklara teslim ettiğini ifade eden Yılmaz Soydan, “Amacım gelecek nesillerin çok daha çalışkan ve verimli birer birey olmaları konusunda bizleri uyaran ve yol gösteren Büyük önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çocuklarımızın okumalarını sağlamak” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10