Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü Tekirdağ'da kutlandı

Emniyet Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde çeşitli etkinlikler kutlandı.

Tekirdağ 10.04.2019 15:59:00 0
Emniyet Teşkilatı

Tekirdağ’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı münasebetiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.  Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şahin Karakaş, emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşu üyeleri davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

BAŞARI BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

 

Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Daha sonra emniyet mensuplarının günün anısına hazırladıkları gösteriler sergilendi. Çelenk sunma töreninin ardından Tekirdağ Polis Evi'nde tebrikat töreni düzenlendi. Törende başarılı polislere protokol üyeleri tarafından başarı belgesi takdim edildi.

 

 

MARMARAEREĞLİSİ

 

"Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü dolayıyla Marmaraereğlisi’nde de tören düzenlendi." İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin anıta sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çelenk sunma töreni son buldu.  Programa; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Bayram Ölçücüoğlu, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Tören sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kokteyl düzenlendi.

 

MALKARA

 

Malkara’da da Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Düzenlenen törene; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Demir, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Özge Sertan Topkaya, Siyasi Parti Başkanları ile Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve  Temsilcileri, Dernek Başkanları, emniyet mensupları, gaziler, muhtarlar, basın mensupları, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Malkara İlçe Emniyet Müdürü Özge Sertan Topkaya’nın yapmış olduğu günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çelenk töreni son buldu.

 

ERGENE

 

Ergene’de de Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü ve polis haftası münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Programa Ergene Kaymakam Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat İlçe protokolü katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat'ın  Atatürk Anıtı’na Çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 

POLİSLERİMİZ SAYESİNDE MİLLETİMİZİN HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞI

 

Törende konuşan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, ; ''Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Türk Polis teşkilatımız, hakka, hukuka, vicdana uygun bir şekilde görev yapan polislerimiz sayesinde milletimizin huzur ve güven kaynağıdır. Emniyet teşkilatımızın terörle ve örgütlü suçlarla mücadelede gösterdiği başarı hepimizi gururlandırmaktadır. Polis haftası vesilesiyle, fedakarlıkla çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.  Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman Şehit ve Gazi Polislerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum.'' dedi.

 

MURATLI

 

Muratlı’da da  Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü ve polis haftası münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program  İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulması ile devam etti.  İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Karasu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri  Muratlı Kaymakamı İ.Altan Demirayak'ın da katıldığı tören tarafından verildi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10