Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıklarının brifing toplantılarına katıldı. Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nÄ

Tekirdağ 11.04.2019 18:26:00 0
Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen brifing toplantılarına da katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantılarda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Personel A.Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile daire başkanları ve daire çalışanları yer aldı.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

İlk olarak Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının brifingine katılan Başkan Albayrak,  Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan’dan dairenin yatırım ve faaliyet programı, hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında bilgi aldı.  Ardından düzenlenen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı brifingine katılan Başkan Albayrak,  Daire Başkanı Dilşad Ergin’den, dairenin genel yapısı, 2014-2019 döneminde hayata geçirdikleri hizmet ve projeleri, yeni dönemde planlanan projeler ve çalışma sistemi ile ilgili bilgi aldı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10