Rasim Yüksel mazbatasını aldı

31 mart yerel seçimlerinde 2'nci kez Ergene Belediye Başkanlığı'nı kazanan Rasim Yüksel, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Ergene 11.04.2019 18:45:00 0
Rasim Yüksel mazbatasını aldı

İlçe seçim kurulu tarafından düzenlenen törende Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ergene Belediyesi Meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Serhat Avcı’nın elinden  teslim aldı.

 

 HAZIR BULUNDULAR

 

Çorlu Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Serhat Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Adalet ve Kalkınma Partisi Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Alver, İyi Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 BUGÜN TARİHİ BİR GÜN

 

Mazbatasını teslim alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu kısa konuşmasında, "Tabiki bugün tarihi bir gün, anlamlı bir gün. Demokrasilerde yarış olur, vatandaşımızda tercihini yapar. Yapılan seçimde vatandaşımız Ergene’de tercihini bizden yana yaptı. Ben bütün seçmenlerime, Ergene halkına, meclis üyelerime teşekkür ediyor, Ergene halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

  PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Mazbata töreninin ardından Ulaş Düğün Salonu’nda saat 16:30’da program düzenlendi. 2014-2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan çalışmaların bulunduğu slaytın gösterime sunulmasının ardından konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kendisine destek veren Ergeneli vatandaşlara teşekkür ederek, Ergene halkı hizmete, sevgiye oy verdi. Şunun net altını çizmek istiyorum, hiç kimsinin şüphesi olmasın daha çok çalışacağız, uyumayacağız, yorulmayacağız. Allah’ın izniyle koyduğumuz hedefleri bir bir hayata geçirmenin haklı gururu, mutluluğunu yaşayacağız. Burada tekrar söz veriyorum.  5 yıla çok şey sığdırdık. O yüzden tarihi bir hizmet yaptık. Ergene tarihi bir hizmeti yaşadı. Allah kısmet ederse yeni dönemde de yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla, ilçe yönetimimizle, İYİ Parti arkadaşlarımızla, dernek başkanlarımızla, muhtarlarımızla büyük projelere hep beraber imza atacağız. Bunları buradan hep beraber yaşayacağız” dedi.  

 

HEDEFİMİZ ERGENE’Yİ TÜM TÜRKİYE’NİN KONUŞMASI

 

Ergene’nin en büyük sorununun alt yapı olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, “Alt yapı sorunumuz kalmadı. Çorlu’dan çok büyük bir alt yapıya sahip olmamıza rağmen bakın bir dönemde bütün yolları bitirdik. Çok az kaldı. Ne dedik, bir dönem daha bize destek verin Allah’ın izniyle 1 yıl içerisinde bütün yolları bitirme sözü verdik. Allah’ın izniyle 1 yıl içinde Ergene’de yapılmayan yol kalmayacak. Geçen 5 yıl içinde Ergene’yi bütün Marmara konuştu dedik, ama hedefimiz bütün Türkiye’nin konuşması. Yapacağımız projelerle, yaptığımız projelerle Allah’ın izniyle yaşayarak göreceğiz Ergene’yi herkes konuşacak” dedi. Program Başkan Yüksel’in konuşmasının ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10