Vakitçi'den Başkan Sarıkurt'a tebrik ziyareti

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı olan Murat Vakitçi'yi makamında ağırladı. Ziyarette Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı

Çorlu 11.04.2019 18:49:00 0
Vakitçi

Ziyarette konuşan Murat Vakitçi, “Kimseyle düşman değil rakibiz. Sizi tebrik ediyorum. Netice itibariyle bu bir yarıştı. Huzurlu bir seçim atmosferi geçirdik.  Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan nezaket  içerisinde bir seçimdi. Maksat Çorlumuza hizmet. Aynı toprağa basıyor, aynı havayı soluyor, aynı kaderi paylaşıyoruz. Çocuklarımız geleceğimiz Çorlumuzda büyüyor. O bakımdan derdimiz ve geleceğimiz Çorlu olmalı. Biz seçimde de ifade ettiğimiz gibi projemiz projenizdir. Ne zaman ihtiyaç duyulursa detayları takdim ederiz. Kazanan Çorlu olsun. Tekrar tebrik eder, yapacağınız hayırlı hizmetlerinizde muvaffakıyetler dilerim” dedi.

 

ÇOK BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE MÜCADELE ETTİNİZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan Sarıkurt, “İfade ettiğiniz gibi huzurlu bir seçim geçirdik. Ben de sizi tebrik ediyorum. Çok büyük bir özveriyle mücadele ettiniz. Seçim bitti. Şimdi Çorlumuza hizmet zamanı. Bu konuda ortak akılla hareket edeceğiz. Değerli fikir ve katkılarınıza ihtiyacımız olacaktır. Nezaketiniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10