Okul güvenliği toplantısı yapıldı

Süleymanpaşa Kaymakamlığı Başkanlığı'nda okul güvenliği toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat AkÄ?

Süleymanpaşa 12.04.2019 15:40:00 0
Okul güvenliği toplantısı yapıldı

ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler Aydoğdu ilkokulunda yapılan toplantıda görüşüldü.

 

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE ÇOK CİDDİ MESAFELER ALINDI

Bu zamana kadar Süleymanpaşa dahilinde yapılan çalışmalarla uyuşturucuyla mücadelede çok ciddi mesafeler alındığını, ancak bunun daha da ileriye taşınması gerektiğini belirten Kaymakam Yurt

“İlçemizdeki bütün kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, okullarımız, öğretmen ve idarecilerimiz, velilerimiz hep beraber hareket ederek, okullarımızın güvenliğinin yanı sıra geleceğimizin teminatı, gözümüzün aydınlığı çocuklarımızın başarılı bir eğitim ve öğretim yılının geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz okullarımıza polis ve özel güvenlik personeli görevlendirdik gelişmeleri sürekli değerlendiriyoruz okul yönetimlerinden ve velilerden olum tepkilerin gelmesi bizleri mutlu ediyor güvenli okul güvenli eğitim güvenli gelecek demek sağlanan olumlu ortamın eğitim kalitesini artırmaya faydalı olmasını temenni ediyorum dedi.

 

TALİMAT VERDİ

Kaymakam Yurt, okul güvenliği konusunda eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek bir an evvel giderilmesi için azami gayretin gösterilmesi talimatı verdi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10