AtölyEvent Ergene'de açıldı

Doğum günü, hastane odası süsleme, babyshower, kına, düğün, nişan, piknik organizasyonu yapmak üzere 'Hayallerinizin ortağı olalım 'sloganıyla yola çıkan Öznur Koç ve Meryem Nuhoğlu

Ergene 15.04.2019 12:51:00 0
AtölyEvent Ergene

Reklam, tanıtım, organizasyon gibi alanlarda hizmet vermek amacıyla kurulan AtölyEvent Ergene Yeşiltepe Mahallesi 117 Sokak’ta hizmete açıldı.

 

HERŞEY VAR

 

AtölyEvent sahipleri Öznur Koç ve Meryem Muhoğlu, baby shower partileri, hastane odası süsleme, doğum günü organizasyonları, konsept parti hazırlıkları, mevlüt organizasyonları, söz,nişan ve düğün organizasyonları gibi çeşitli hizmetler sunduklarını ifade ettiler.

 

“HAYALLERİNİZİN ORTAĞI OLALIM”

 

‘Hayallerinizin ortağı olalım’ sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Öznur Koç ” Geçmiş yıllarda yaptığım organizasyonlarla başarılı oyuncuları Çerkezköy’de tiyatro severlerle buluşturmuştuk. Bizim amacımız müşterilerimizin en anlamlı gününde organizasyonu hatırladıklarında yüzlerinde tatlı bir tebessüm görmek ve iyi ki demelerini sağlamaktır. Kısacası bu anlamlı günlerde kaliteli ve unutamayacakları hizmeti vermektir. Siz değerli misafirlerimizin isteklerine yönelik, kişiye özel tasarımlar geliştirerek; Düğün, Özel davet ve Kurumsal organizasyonlarda büyüleyici konseptler ile çözüm ortağınız olmayı sürdürüyoruz. Detaylara gösterdiğimiz özen, pozitif yaklaşımımız ve yaratıcı dokunuşlarımızla, alternatif oluşturma ve doğru zamanlama gibi konularda öneriler sunarak kusursuzluğu garanti ediyoruz. Hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif eden bizlerde gerçekleştirelim. Organizasyon için bilgi detay almak için 05313778787 ve 05326817906 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10