Kapaklıspor'dan farklı galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligde prestij maçına çıkan Kapaklıspor hafta sonunda evinde Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor ilk devresini 3-0

15.04.2019 14:10:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor evinde Sağlamtaşspor’u gole boğdu.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Saruhan Omrak, Çağatay Akdeniz, Şahin Limon, Tolga Aşcı, Gurur Şanlı, Emrah Çilingir, Şevket Gündoğdu, Emre Kaymaz, Mertcan Erkan, Özgün Şala ve Tezcan Karabulut kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Sağlamtaşspor ise  Ali Güroğlu, Burak Elagöz, Göktuğ Seyis, Kubilay Demirci, Kadir Can Değirmenci, Hakkı Kuyu, Obichigha Chuckwuka Kizita, Esat Sezer, Bilal Anıcın, Gökhan Kun ve Kerem Tabaoğlu ilk onbiri ile çıktı.

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Maça etkili başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol yada goller aradı. Maçın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Sağlamtaşspor’un geliştirdiği atakta top ağlarla buluşurken, karşılaşmanın hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu belirleyerek golü iptal etti. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru ataklarını sürdüren Kapaklıspor golü buldu. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Emre Kaymaz düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte moral bulan Kapaklıspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Emre Kaymaz ile ikinci golü buldu. Gelişen atakta Tolga’nın ortasını iyi takip eden Emre Kaymaz kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın 33’üncü dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Tezcan sert ve düzgün vuruş ile farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

İlk devreyi üç gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde de goller bulmaya devam etti. İkinci devrenin hemen başında ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kaymaz kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 55’inci dakikada farkı beşe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan Kapaklıspor’da topla buluşan Tolga Aşçı topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.

 

DOKUZ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Emre Kaymaz kaleci Ali’yi dördüncü kez avlayarak farkı altıya çıkardı. Sahada resital ortaya koyan Emre Kaymaz 63’üncü dakikada bir gol daha kaydederek skoru 7-0 yaptı. Yakaladığı her pozisyonu gole çeviren Kaymaz 75’inci dakikada bir gol daha kaydederek kendisinin altıncı takımının ise sekizinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise Burak Güngör ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan da 9-0 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 61 yaparak ikinci sırada yer alırken, Sağlamtaşspor ise 35 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10