Başkan Albayrak'tan Başkan Yüksel'e hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e hayır olsun ziyaretinde bulundu.  

Tekirdağ 15.04.2019 16:12:00 0
Başkan Albayrak

Ziyaretin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Başkan Albayrak ve Başkan Yüksel, yapılan basın toplantısında yeni dönemde Süleymanpaşa için birlik, beraberlik ve işbirliği mesajı verdiler.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE HEPİNİZ ŞAHİT OLACAKSINIZ”

 

Basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Yüksel, seçim sürecinin sona erdiğini ifade ederek, “Seçim dönemini geride bıraktık ve artık Trakya’nın incisi Süleymanpaşa için el ele vererek bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımız için çalışacağız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile önümüzdeki beş yıl boyunca uyum içinde çalışacağımıza olan inancım tamdır. Kadir Ağabey ile nasıl bir işbirliği içinde olacağımıza önümüzdeki dönemde hepiniz şahit olacaksınız. Kendisi benim hem yaşça hem de belediye başkanlığı anlamında tecrübe olarak ağabeyimdir. Bu tecrübeden de istifade edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

 

“BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Yeni dönemin hayırlı olması dilekleri ile sözlerine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, “Cüneyt Başkanım, vatandaşlarımızın tercihi ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı, ben de yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçildik. İkimiz de seçimin ardından parti rozetlerimizi çıkaracağız ve ben tüm Tekirdağ’ın, kendisi de tüm Süleymanpaşa’nın Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Benim için diğer 10 ilçe ve belediye başkanları ne kadar önemliyse, Süleymanpaşa ve onun Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de aynı şekilde önemlidir. Yeni dönemde hiçbir ayrım gözetmeksizin ve birlik, beraberlik içinde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından Yüksel ve Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10